nevena 0 #1 Публикувано 2 Март, 2008 здравейте и благодаря на колегите за отговорите!имам и един друг въпрос:когато запаля автомобила, след около 2секунди се чува еднократно изщракване.Нищо друго не се случва-Хондата се държи перфектно,нищо по таблото не светва и не премигва.Колеги, какво е според вас това,което чувам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 2 Март, 2008 Къде чуваш изщракване, опиши по подробно звука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #3 Отговорено 2 Март, 2008 Бас ловя че е релето на алармата което се опитва да заключи врататите като запалиш, но кабела не е вързан... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #4 Отговорено 2 Март, 2008 Бас ловя че е релето на алармата което се опитва да заключи врататите като запалиш, но кабела не е вързан...Съгласен съм с колега имах същия проблем в началото тия дето ми туриха алармата си бяха оставили ръцете ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nevena 0 #5 Отговорено 2 Март, 2008 Къде чуваш изщракване, опиши по подробно звука.звука е еднократно щракване и идва някъде иззад таблото,не мога точно да определя.Колата е без аларма все още,има само централно,а то си работи нормално.След това не се чуват аномалии. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nevena 0 #6 Отговорено 2 Март, 2008 Бас ловя че е релето на алармата което се опитва да заключи врататите като запалиш, но кабела не е вързан...ако е така каква помощ да потърся и къде?мога ли да се оправя без сервизи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #7 Отговорено 2 Март, 2008 Ами напиши от кой град си за да можем да те упътим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове