Jump to content
Guest Iltcho

Kosnultacia Sveshti

Recommended Posts

Guest Iltcho

Znachi po prinzip znam che nai-poghodqshi za Honda sa NGK.Popadna mi neshto uj kachestveno pod ruka.V momenta karam s Champion (ne sum dovolen ot tqh hem che sum platil po 5 leva parcheto - uj istinski Champion).Namerih na po 7.5- 3 electrodni BRISK.Kakvo shte me posavetvate - da riskuvam li ?I ima li veroqtnost da precakam neshto? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Махни тия работи братчед !!! Каквото са написали от завода да се ползва - това трябва да е. NGK и тва е ! Имаме си човек от клуба който рискува с BOSCH или CHAMPION - уж оригинални (тва всички го знаем колко може да е оригинална едва свеш за по няколко лева) и така електрода на една от свещите се счупи (!!!) по време на движение ;):lol::o Колата е CRX EE8 с B16A1 мотор (1.6 DOHC VTEC 150 коня) - за щастие като чели нямаше някакви проблеми по мотора след този инцидент.Та пак казвам - не се изморявай с глупости излишно ;) Не че съм кой знае какъв разбирач, но - сложи това което си е по предписание. Ако ще не 3 ами 10 елетрода да и сложат на тая свеш - нема да полети ПРЕЛЮД-а ;);) Е, освен в случаите на ЛУДО каране и недай си боже ПТП, ама това са други теми !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

ADH pepel ti na ezika za PTP .... mani ma nedei :)Awe da ti kaja prelude sled smqna na gorivnite filtri vqrno poletq :)Samo da poizsuhne malko mojem da gi probvame s tvoq CIVIC :lol:))) Ianche Championa sh go hvurlq - tfa qsno.Ama NGK ot de da namerq?I kfi kinti sa gore dolu ?Pod koi katalojen nomer da gu tursq ... ali s taq kola se chuvstvam kat indianec ... 1 put sum i digal kapaka za smqna na maslo i sveshti i tfa beshe ... pls hora pomagaite na drugarche v beda ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

То си трябват и точно определен модел.Така на Сивик-а бяха набили някви Бош с 4 електорда и беше умрял тотално. Движеше се ама конете бяха измряли поне половината!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Sveshtite sa mnogo VAJNI, Ombre kazva samo NGK, no az karam s Bosch platineni poveche ot 2 godini i vse oshte pali s edno prevartane na dvigatelia. Az lichno miaslia che e vajno da ne sa menteta praveni v niakoe tursko maze.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Cool :) nachi daite sq site kude tochno moga da proverq za cenata shot vuv Vraca NIAMA - Podchertavam - NIAMA magazin za avtochasti za Honda.Teq idioti ne mojaha za 1 sedmica da mi dostavqt selentovi vtulki ... prashtaha me kude li ne.Daite mi pone adress na magazin v sofia ... kudeto da ima istinskoto NGK.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Pakovska tel. 02/9310165

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Iline shto ne pitash men,nali sam sas sashtoto jiwotno za sweshtite:))Ti s koi motor beshe?shtoto za moia gi znam koi triabwa da sa.sega mi donesoha ot USA Denso,koito pak sa Made In Japan:))Ako si s motor B20A9-niamash problem,shte ti kaja kakwi sa ti sweshtite.chao

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Iline shto ne pitash men,nali sam sas sashtoto jiwotno za sweshtite:))Ti s koi motor beshe?shtoto za moia gi znam koi triabwa da sa.sega mi donesoha ot USA Denso,koito pak sa Made In Japan:))Ako si s motor B20A9-niamash problem,shte ti kaja kakwi sa ti sweshtite.chao

На ИЛИН ПРЕЛЮД-а е с B20A3 мотор - 2.0 12V 2 Карбуратора - 109 коня :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

ADH q znae kakva e :) daje q e karal predi az da pomirisha toq Prelude :D Imam i malki drugi opaseniq.Po kabelite, koito otivat ot distributora do sveshtite ima lek nagar.V leglata na kapachkata na delkoto.S kakvo da gi pochistq?? :) Strah me e sus shkurka ... :) shoto ako i skapq neshto posle ... nashte ... :):):) tai che ne e da pipam bez da pitam.Takuv skandal si otnesoh za masloto che ... ne e za razpravqne.Razchitam na vashiq kompetenten suvet :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...