Jump to content
Guest FreekManiak

Много разход, много нещо!

Recommended Posts

Guest FreekManiak

Колеги, имам голям проблем. Даде ми разход от 21 близо :P:) :) ;) ;) :) . Този разход ми го дава на газ, а на бензин ми дава около 15. Държи ми високи обороти (1800-1900) и като загрее падат до кам 1500 като е в движение. Още в момента в който окоростта стане 0 оборотите падат на 1200-1100 :) Проверих компа за грешки и ми даде 3 грешки - 7 ,14 , 43. Ако нямате с какво да видите кой са тези грешки пишете ще ви пиша точно кой устройства са! А подхвърлете някоя идея и решение защото това не се издържа. Все пак джоба ми не е хич дълбок ;) Опа, забравих да кажа, колата е Акорд F20B3 94г. Мерси предварително.

Редактирано от FreekManiak

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7 - Engine Coolant temperature (ECT) sensor14 - Idle Air Controller (IAC) - valve - circuit43 - Heated oxygen sensor (HO2S) / fuel supply system - circuit malfunctionзатова ти гори толкова и ти държи такива обороти. Виж си окабеляването на упоменатите неща или направо ги сменяй :beer:Edit: какво да те съветваме? знаеш кое е дефектно. трябва да се оправи....

Е мен малко ме озадачи това ,че по едно време стана всичко това. Много съмнително ми стана и трите сензора да се е... на веднъж. Но сега ще ги замеря всичките три и ще видя кой е заминал и кой не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има ли вазможност от кофти бенз колата да вдигне разход и то значителен.слагам 98 или 100 октана .разхода е 8,5-9/100. копувам от един познат бенз на 1.40лв-95 разхода над 11/100? тва вазможно ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има ли вазможност от кофти бенз колата да вдигне разход и то значителен.слагам 98 или 100 октана .разхода е 8,5-9/100. копувам от един познат бенз на 1.40лв-95 разхода над 11/100? тва вазможно ли е?

Разбирасе че може...стария ми сивик - заклевам се да умра ако не е така,беше 1.5 90 коня ми даде разход градско със 100 октана 6.4 !!!! на 100 естествено....с 95 ми даваше някаде 9 разбираемо ако е 95 и е от някой дето го е скапал да ти дава толкова....слагай поне добавки....мое се опраи работата ма незнам....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора я да ви питам нормално ли със 35лв. на бензин да мина 120км. Направо се шашнах... При полужение че бензина е 100октана... Мама и много гори...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD

тва се равнява на 14/100 някаде. ами има вазможност само ако си я карал студена на адски къси разтояния. имаче според мен не е нормално.мойта спира в най тежкия случаи 11/100, ама с гадния 95.вий си филтрите,поне е безплатно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Това значи точно 12.7 литра за 100 км при цена на литър от 2.28 лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тожа е много висок разход за хонда мойта в града я карам и ми отчита 7.5-8 литра на 100а извън града съм падал и на 6,5 като я тормозя много ж града ми стига наи много 9- 9.5 повече никога не ми е горяла мойта е с 1.4л. двигател сменил сам и всички филтри а възду6ния е спортен и той е нов

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги и аз съм същия,гори като за световно....направо незнам какво да правя.....Някой да ме светне,как да си проверя компа или направо цялата кола...?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами слагаи по свестен бенз(98;100).моята в града. с 95 ми отива на 9-10/100 .с 98,в- пауър,супер100, м пада с 1,5л. и съм с 15ки 195 на 50. ако я кара6 на кчси разтояния като е студена нормално е да си хапва повечко..на някои мои познати карат с каквито я дават 13ки 175/65. и им вярвам че 7,5л/100 в града.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

От както я имам,под Super 100 ОМВ не съм слагал ; Може би,е от това че и трябва настройка....

Редактирано от vektor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

А защо не вземете да прочетете какво пише в книжката на колата за октановото число?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...