Jump to content
Guest georgivanov1

Nerta-автошампоан

Recommended Posts

Guest georgivanov1

Здравейте колеги,какво е мнението ви за този автошампоан.Вреден ли е за боята,може ли да се мие колата постоянно или не и защо?Гледам,4е в БГ всяка автомивка мие с това,и взех 4е и аз си купих,но ми казаха 4е е врдно за боята и джантите.Някой знае ли и как се разреждаМерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted

Ето го най-добрия автошампоан. Излизам пред блока с маркуча и една гъба и за нула време количката ми става като нова без каквито и да е автошампоани и авто сапуни :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1

Колега,не те питам кака да си мия колата,явно не си ми разбрал въпроса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако е от типа на безконтактното миене, заебавай го, не само че вреди на боята и джантите, ами и изгаря гумените оплътнения и чистачките, преебават се и пластмасовите и хромираните лаисни и елементи, вреди и на кожата на ръцете.Все пак не разбрах ти автомивка ли въртиш или искаш нещо за любителска опотреба?Ако въртиш мивка и искаш най-най-доброто, свържи се с Максолен България.Ако искаш нещо сносно, за любители, купи си шампоан ''Дайтона'' на Ма-Фра. :D

Редактирано от gearborn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го най-добрия автошампоан. Излизам пред блока с маркуча и една гъба и за нула време количката ми става като нова без каквито и да е автошампоани и авто сапуни :)

Те това е най хубавата автомивка :) а относно безконтактното миене колегата gearborn е прав напьлно даже на един приятел корсата GSI му от такова безконтактно миене остана без потьмнени стопове :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...