Guest Moa_Antoan #1 Публикувано 21 Февруари, 2005 Ox -moq ko6nik pak qdove mi pravi.Tozi pat pravi ne6to det nqmam nikakva ideq ot kakvo e-ta zna4i kara6 si (kolata e zagrqla ) i vsi4ko e ok do momenta v koito i nabiq kam6icite nqkade.Vklu4vase zaltata lampi4ka na tabloto i neogasva,v slu4ai 4e ogasq kolata i vednaga q zapalq spira da sveti (sveti-ne miga).Imam 4ystvoto 4e ne se naema kakto do-skoro toest predi (no tova moze i da si go vaobrazqvam) kato q izra4kam sqka6 pove4e se yskorqva6e.a zabravix da kaza 4e kolata e CRXmersi predvaritelno Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #2 Отговорено 21 Февруари, 2005 Провери кой е кода на грешката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan #3 Отговорено 21 Февруари, 2005 Ми аз незнам как то4но се брои кода. Когато колата няма проблеми мига веднъж но когато ве4е има проблем как се брои -да казем мига един път секънда две пауза и после о6те 16пати,това код 17ли е или код 16? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 22 Февруари, 2005 ако си с 2 ген CRX кодовете си ги гледаш на ЕЦУ-то вдигаш постелката до шофьорското място и отдолу има една жултеникава ламарина с малко плексигласово прозорче. Под това прозорче се вижда един червен светодиод, който мига при грешка. Дълго мигане е 10, късо мигване е 1. Значи ако мигне: дълго,дълго,късо,късо,късо - кодът е 23. ЕЦУ-то ти може да дава няколко кода последователно, така че гледай внимателно. Като изреди всички кодове за грешка, прави малка пауза и почва да ги изрежда пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #5 Отговорено 22 Февруари, 2005 всички признаци сочат към ламбдата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan #6 Отговорено 22 Февруари, 2005 mi spored men osven 1-viqt pat (koito e normalen)miga o6te 16pati s ednakav interval.Az ne ospqvam da razli4a dalgi i kasi miganiq. Predi nqkolko dena smenqx saedinitel i zabravix da zaka4a ziloto na kilometraza i do kolkoto razbrax ako e 16 (bez da broq parviqt pat) kodadt mi signalizira to4no za tova no ako e 17 (s parviqt pat) e goriven injektor.P.S.-speciqlno blagodariq na ZnipeR (imaiki predvid raznoglasiqta ni po-minala tema ,sam iznenadan 4e se vklu4va v tazi) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #7 Отговорено 24 Февруари, 2005 братче забравил сам кво сме са карали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan #8 Отговорено 24 Февруари, 2005 i az Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове