Jump to content
sunny

въпрос за акт

Recommended Posts

:) Днес ме спряха и ми писаха акт за без колан и говорене по гсм-а:cool:!ИСкам да попитам колко точки ще ми вземат????? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми за колана 10 то4ки,а за говоренето не знам дали вземат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че се взимаха и за гсм и бяха май 6 точки но нека по компетентните колеги се произнесьт по вьпроса :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мамка муа навремето като извадих книжка ми дадоха началните точки 27интересуваме нали след това отпадна тази наредба и точките дали са ми стана ли 39 като на другите извадили книжки преди и след менА и сега как става плащането?Като си взема след 1 месец акта веднага ли трябва да си го платя,или мога да си взема талона и по-нататака да се разплатя???

Редактирано от sunny

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стнали са ти 39.За без колан е 10 точки и за говорене пак е толкоз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дано не си прав колега(Само за точките за гсм-а :cool: )Прочетох че за колан -10 т. за гсм-6 точки!Дано наистина точките да ми са 39,защото иначе не се виждам!Имам един акт в София за превишена скорост които не е плащан,но е някъде около 2005 или 2006,не помня точно а и незнам там колко точки съм загубил?!?!?Оххх дано само да не остана без книжка.. :)

Редактирано от sunny

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако се притесняваш че нямаш точки с акта ти отиваш и си възатновяваш :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега нещо не те разбрах?Как така с акта отиваш и си ги възтановяваш???Обясни ми моля те?! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С копие от акта отиваш там кадето възтанвяват точки плащаш си дремеш там 1 ден и ти възтановяват 13 точки :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а някакви цени за възтановяването на точките знаеш ли? :)А и има ли някои от Пловдив запознат къде възтановяват точки? :cool:

Редактирано от sunny

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това си искарайте книжките в чужбина и нема как да ви ги вземат!, а за актовете боли ви фара кат не могат да ви вземат талон:cool:Аз имам два акта за ПТП, един за превишена скорост и един за забранено завиване, още един за говорене по гсм..., така че да си пишат колкото си искат, аз продължавам да си карам :):):)

Редактирано от samux

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а за актовете боли ви фара кат не могат да ви вземат талонbiggrin.gifкак не могат да ти вземат талона бе????Взимат го веднага!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излъгала го е, за да го оплаши, не може да направи това, просто няма право, а и да можеше, отиваш в посолството и с 2 снимки и 18 Евро ти пратят нова...

Редактирано от samux

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...