dobaracing 0 #1 Публикувано 28 Февруари, 2008 Имам едно питане нормално ли е като си отворя резервоара да изпуска или да поема въздух. Става въпрос за хонда сивик Д13Б2 или 1.3 карбуратор. Имам и още един малък проблем при тръгване като смачкам газта колата първо забива и след това тръгва. Смених филтри и работата е пак същата. Много ви моля дайте някакъв съвет какво да правя. Предварително благодаря за коректния и откровен отговор на всички колеги от форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 28 Февруари, 2008 по принцип капачката на резервуара трябва да има малка дупчица през каято да изравнява налягането. Обаче ако има рязка температурна промяна неможе да смогне и става вакум или налягане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #3 Отговорено 28 Февруари, 2008 Имам едно питане нормално ли е като си отворя резервоара да изпуска или да поема въздух. Става въпрос за хонда сивик Д13Б2 или 1.3 карбуратор. Имам и още един малък проблем при тръгване като смачкам газта колата първо забива и след това тръгва. Смених филтри и работата е пак същата. Много ви моля дайте някакъв съвет какво да правя. Предварително благодаря за коректния и откровен отговор на всички колеги от форума.И моята капачка издишва като я развия, не съм чувал да има дупка в капачката, мисля че е клапан регулиран на стенд. Колкото до забиването...сипи качествен бензин (ако намериш такъв изобщо) и пак пробвай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD #4 Отговорено 28 Февруари, 2008 Имам едно питане нормално ли е като си отворя резервоара да изпуска или да поема въздух. Става въпрос за хонда сивик Д13Б2 или 1.3 карбуратор. Имам и още един малък проблем при тръгване като смачкам газта колата първо забива и след това тръгва. Смених филтри и работата е пак същата. Много ви моля дайте някакъв съвет какво да правя. Предварително благодаря за коректния и откровен отговор на всички колеги от форума. едвали е от горивото разгледаий нещоTYK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове