Jump to content
dobaracing

Моля за помощ от колега

Recommended Posts

Имам едно питане нормално ли е като си отворя резервоара да изпуска или да поема въздух. Става въпрос за хонда сивик Д13Б2 или 1.3 карбуратор. Имам и още един малък проблем при тръгване като смачкам газта колата първо забива и след това тръгва. Смених филтри и работата е пак същата. Много ви моля дайте някакъв съвет какво да правя. Предварително благодаря за коректния и откровен отговор на всички колеги от форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по принцип капачката на резервуара трябва да има малка дупчица през каято да изравнява налягането. Обаче ако има рязка температурна промяна неможе да смогне и става вакум или налягане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chopper1969

Имам едно питане нормално ли е като си отворя резервоара да изпуска или да поема въздух. Става въпрос за хонда сивик Д13Б2 или 1.3 карбуратор. Имам и още един малък проблем при тръгване като смачкам газта колата първо забива и след това тръгва. Смених филтри и работата е пак същата. Много ви моля дайте някакъв съвет какво да правя. Предварително благодаря за коректния и откровен отговор на всички колеги от форума.

И моята капачка издишва като я развия, не съм чувал да има дупка в капачката, мисля че е клапан регулиран на стенд. Колкото до забиването...сипи качествен бензин (ако намериш такъв изобщо) и пак пробвай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD

едвали е от горивото разгледаий нещоTYK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...