GeFi's Garage 280 #1 Публикувано 27 Февруари, 2008 Здравейте колеги , интересуват ме гореспоменатите джанти . По-точно ме интересуват мнения за тях като материал меки ли са твърди ли са .. такиз неща ,защото смятам да си вземам чисто новички и неща да зема нещо гадно ... П.С. Моля да дават мнения само хора който са ги ползвали или имат наблудения(лични) върху тях.... И сам мога да чета из нета и хората доста си противоречат ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #2 Отговорено 27 Февруари, 2008 От година карам с тази марка, купих ги чисто нови. Нямам оплаквания, но е хубаво да чуеш още мнения по въпроса. Аз лично лошо не съм чул за тях, за ценовия си клас, май са достатъчно читави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
puma_v_London 0 #3 Отговорено 27 Февруари, 2008 ами да 4есно казано за тия пари с тоя дизаин друго няма да намериш но ако ги караш с по ниски гуми ще ги смелиш МЕКИ са и то доста аз прекарах 3-4 модела от тия по за малко и моето скромно мнение е 4е не стават по добре да дадеш пове4е пари и да си земеш нещо 4итаво! Но все пак за джанти произведени в Дряново са добри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #4 Отговорено 28 Февруари, 2008 Не мога да кажа, че моите са се огънали и са много меки. За дупките тук по принцип няма здрави джанти. Уж се пазя и внимавам и металните джанти бяха криви и ги давах за изправяне, явно тази процедура се прави веднъж годишно с всички видове джанти. Каква база за сравнение да имам, като железните се криват и като алуминиевите ги изправям също веднъж годишно!?!?За мен са си читави за тези пари, а и са сигурно 100 пъти по-добри от CMS, които ги правят в Tурция, а Darwin Racing поне са Корейски. Колега, ако още не си взел джанти, разгледай моделите и на BSA, много здрава джанта и пак имат хубави модели. Карах с BSA, много са здрави, правени са по японска технология и машини, но не помня в коя държава точно. Но каквато и да ти е джантата, все ще минава през машината за изправяне, не се заблуждавай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #5 Отговорено 28 Февруари, 2008 Мерси за отговорите , Demon и аз съм на същото мнение за изправянето но просто не искам да ги изправям през 3 дни ..... , BSA имам също хубави модели ама повечето които са 4х100 са куцички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
puma_v_London 0 #6 Отговорено 28 Февруари, 2008 Не мога да кажа, че моите са се огънали и са много меки. За дупките тук по принцип няма здрави джанти. Уж се пазя и внимавам и металните джанти бяха криви и ги давах за изправяне, явно тази процедура се прави веднъж годишно с всички видове джанти. Каква база за сравнение да имам, като железните се криват и като алуминиевите ги изправям също веднъж годишно!?!?За мен са си читави за тези пари, а и са сигурно 100 пъти по-добри от CMS, които ги правят в Tурция, а Darwin Racing поне са Корейски. Колега, ако още не си взел джанти, разгледай моделите и на BSA, много здрава джанта и пак имат хубави модели. Карах с BSA, много са здрави, правени са по японска технология и машини, но не помня в коя държава точно. Но каквато и да ти е джантата, все ще минава през машината за изправяне, не се заблуждавай колега даруина са български и се правят гр. Дрвново??? не знам къде видя че са корейски а 4е са по добри от ЦСМ няма 2 мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #7 Отговорено 28 Февруари, 2008 Дайте линк да видим джантите, българските /ако са такива/. Аз онзи ден си харесах едни CMS, нооо вие в тази тема ме разубедихте... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #8 Отговорено 28 Февруари, 2008 (Редактирано) Ето колега разгледай http://www.avtogumi.com/. За CMS нищо добро не съм чул до сега .... Аааа и Darwin-a не са корейски , в дряново се произвеждат .. Редактирано 28 Февруари, 2008 от GeFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ИВО #9 Отговорено 28 Февруари, 2008 (Редактирано) и къде видя че се произвеждат в Дряново? Защото там на посочения сайт пише " GOLDMINATE ASSOCIATES, INC. е един от най-големите и прогресивно развиващи се производители на алуминиеви джанти в Тайван. Фирмата е натрупала над 20 годишен опит в производството на високо качествени алуминиеви джанти с марката DARWIN RACING и към момента доставя такива в над 30 страни по света, включително и България. Компанията произвежда алуминиеви джанти от 13 до 24 цола и оборудва серийни автомобили, слезли от конвейра на някои от автомобило-строителните гиганти по света. 70 % от капацитета на завода работи предимно за Японския пазар. Алуминиевите джанти DARWIN RACING са преминали безкомпромисно през суровите изисквания и строги тестове на Японските стандарти VIA & JWL."а колкото за Дряново фирмата е Боряна и продават на едро (и не само) гуми и джанти. Редактирано 28 Февруари, 2008 от ИВО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hangman_real 0 #10 Отговорено 28 Февруари, 2008 и аз съм ходил в дряново и освен хангари за гуми и джанти не съм вижал цехове за производство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #11 Отговорено 28 Февруари, 2008 "ИВО" връщам си думите назад , попрочетах по добре извинявам се на колегите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #12 Отговорено 29 Февруари, 2008 колега даруина са български и се правят гр. Дрвново??? не знам къде видя че са корейски а 4е са по добри от ЦСМ няма 2 мненияКолега, купил съм ги нови от Боряна Груп, там ми казаха, че са с азиатски произход и са защитили сертификати за качество. Колебаех се между тях и BSA, но модела който взех ми хареса повече. А сега и за здравината да поговоримВчера монтирах летните гуми и джанти на колата и момента на истината дойде, оказа се, че хич не са меки тези джанти. Мислех, си че както всяка друга година и както обикновено при летите джанти се случва няма да се минат без изправяне при тази профилактика. Но уви! Оказа се, че са перфектни, карал съм с тях целиа летен сезон и чак до зимата и са в перфектно състояние. Не са се огънали или мръднали на никъде. Не съм душманин, а напротив, пазя си колата и я щадя, но всеки знае, че на 100% това тук е невъзможно и дупките ни изненадват от всички страни. Щом цяла година съм ги търкалял, ръчакал и не са мръднали, значи са наистина читави Сигурен съм, че колегата може да си вземе тази марка джанти и няма да съжалява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #13 Отговорено 29 Февруари, 2008 колега даруина са български и се правят гр. Дрвново??? не знам къде видя че са корейски а 4е са по добри от ЦСМ няма 2 мненияКолега, купил съм ги нови от Боряна Груп, там ми казаха, че са с азиатски произход и са защитили сертификати за качество. Колебаех се между тях и BSA, но модела който взех ми хареса повече. А сега и за здравината да поговоримВчера монтирах летните гуми и джанти на колата и момента на истината дойде, оказа се, че хич не са меки тези джанти. Мислех, си че както всяка друга година и както обикновено при летите джанти се случва няма да се минат без изправяне при тази профилактика. Но уви! Оказа се, че са перфектни, карал съм с тях целиа летен сезон и чак до зимата и са в перфектно състояние. Не са се огънали или мръднали на никъде. Не съм душманин, а напротив, пазя си колата и я щадя, но всеки знае, че на 100% това тук е невъзможно и дупките ни изненадват от всички страни. Щом цяла година съм ги търкалял, ръчакал и не са мръднали, значи са наистина читави Сигурен съм, че колегата може да си вземе тази марка джанти и няма да съжалява Само заради тоя пост ще си ги зема Мерси на всички за инфото но сега имам каде каде по големи проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #14 Отговорено 22 Март, 2009 ето тук официалният сайт на производителяhttp://www.gawheel.com/company.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #15 Отговорено 23 Март, 2009 BSA са по-здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове