Jump to content
GeFi's Garage

Darwin Racing

Recommended Posts

Здравейте колеги , интересуват ме гореспоменатите джанти . По-точно ме интересуват мнения за тях като материал меки ли са твърди ли са .. такиз неща ,защото смятам да си вземам чисто новички и неща да зема нещо гадно ... П.С. Моля да дават мнения само хора който са ги ползвали или имат наблудения(лични) върху тях.... И сам мога да чета из нета и хората доста си противоречат ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От година карам с тази марка, купих ги чисто нови. Нямам оплаквания, но е хубаво да чуеш още мнения по въпроса. Аз лично лошо не съм чул за тях, за ценовия си клас, май са достатъчно читави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами да 4есно казано за тия пари с тоя дизаин друго няма да намериш но ако ги караш с по ниски гуми ще ги смелиш МЕКИ са !!! и то доста аз прекарах 3-4 модела от тия по за малко и моето скромно мнение е 4е не стават по добре да дадеш пове4е пари и да си земеш нещо 4итаво! Но все пак за джанти произведени в Дряново са добри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да кажа, че моите са се огънали и са много меки. За дупките тук по принцип няма здрави джанти. Уж се пазя и внимавам и металните джанти бяха криви и ги давах за изправяне, явно тази процедура се прави веднъж годишно с всички видове джанти. Каква база за сравнение да имам, като железните се криват и като алуминиевите ги изправям също веднъж годишно!?!?За мен са си читави за тези пари, а и са сигурно 100 пъти по-добри от CMS, които ги правят в Tурция, а Darwin Racing поне са Корейски. Колега, ако още не си взел джанти, разгледай моделите и на BSA, много здрава джанта и пак имат хубави модели. Карах с BSA, много са здрави, правени са по японска технология и машини, но не помня в коя държава точно. :) Но каквато и да ти е джантата, все ще минава през машината за изправяне, не се заблуждавай :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GeFi

Мерси за отговорите , Demon и аз съм на същото мнение за изправянето но просто не искам да ги изправям през 3 дни ..... , BSA имам също хубави модели ама повечето които са 4х100 са куцички :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да кажа, че моите са се огънали и са много меки. За дупките тук по принцип няма здрави джанти. Уж се пазя и внимавам и металните джанти бяха криви и ги давах за изправяне, явно тази процедура се прави веднъж годишно с всички видове джанти. Каква база за сравнение да имам, като железните се криват и като алуминиевите ги изправям също веднъж годишно!?!?За мен са си читави за тези пари, а и са сигурно 100 пъти по-добри от CMS, които ги правят в Tурция, а Darwin Racing поне са Корейски. Колега, ако още не си взел джанти, разгледай моделите и на BSA, много здрава джанта и пак имат хубави модели. Карах с BSA, много са здрави, правени са по японска технология и машини, но не помня в коя държава точно. :) Но каквато и да ти е джантата, все ще минава през машината за изправяне, не се заблуждавай :)

колега даруина са български и се правят гр. Дрвново??? не знам къде видя че са корейски а 4е са по добри от ЦСМ няма 2 мнения:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Дайте линк да видим джантите, българските /ако са такива/. Аз онзи ден си харесах едни CMS, нооо вие в тази тема ме разубедихте... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето колега разгледай http://www.avtogumi.com/. За CMS нищо добро не съм чул до сега .... :) Аааа и Darwin-a не са корейски , в дряново се произвеждат .. :)

Редактирано от GeFi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ИВО

и къде видя че се произвеждат в Дряново? Защото там на посочения сайт пише " GOLDMINATE ASSOCIATES, INC. е един от най-големите и прогресивно развиващи се производители на алуминиеви джанти в Тайван. Фирмата е натрупала над 20 годишен опит в производството на високо качествени алуминиеви джанти с марката DARWIN RACING и към момента доставя такива в над 30 страни по света, включително и България. Компанията произвежда алуминиеви джанти от 13 до 24 цола и оборудва серийни автомобили, слезли от конвейра на някои от автомобило-строителните гиганти по света. 70 % от капацитета на завода работи предимно за Японския пазар. Алуминиевите джанти DARWIN RACING са преминали безкомпромисно през суровите изисквания и строги тестове на Японските стандарти VIA & JWL."а колкото за Дряново фирмата е Боряна и продават на едро (и не само) гуми и джанти.

Редактирано от ИВО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм ходил в дряново и освен хангари за гуми и джанти не съм вижал цехове за производство :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GeFi

"ИВО" връщам си думите назад , попрочетах по добре извинявам се на колегите ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега даруина са български и се правят гр. Дрвново??? не знам къде видя че са корейски а 4е са по добри от ЦСМ няма 2 мнения:)

Колега, купил съм ги нови от Боряна Груп, там ми казаха, че са с азиатски произход и са защитили сертификати за качество. Колебаех се между тях и BSA, но модела който взех ми хареса повече. А сега и за здравината да поговорим!!!

Вчера монтирах летните гуми и джанти на колата и момента на истината дойде, оказа се, че хич не са меки тези джанти. Мислех, си че както всяка друга година и както обикновено при летите джанти се случва няма да се минат без изправяне при тази профилактика. Но уви! Оказа се, че са перфектни, карал съм с тях целиа летен сезон и чак до зимата и са в перфектно състояние. Не са се огънали или мръднали на никъде. Не съм душманин, а напротив, пазя си колата и я щадя, но всеки знае, че на 100% това тук е невъзможно и дупките ни изненадват от всички страни. Щом цяла година съм ги търкалял, ръчакал и не са мръднали, значи са наистина читави :cool:

Сигурен съм, че колегата може да си вземе тази марка джанти и няма да съжалява :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, купил съм ги нови от Боряна Груп, там ми казаха, че са с азиатски произход и са защитили сертификати за качество. Колебаех се между тях и BSA, но модела който взех ми хареса повече. А сега и за здравината да поговорим!!!

Вчера монтирах летните гуми и джанти на колата и момента на истината дойде, оказа се, че хич не са меки тези джанти. Мислех, си че както всяка друга година и както обикновено при летите джанти се случва няма да се минат без изправяне при тази профилактика. Но уви! Оказа се, че са перфектни, карал съм с тях целиа летен сезон и чак до зимата и са в перфектно състояние. Не са се огънали или мръднали на никъде. Не съм душманин, а напротив, пазя си колата и я щадя, но всеки знае, че на 100% това тук е невъзможно и дупките ни изненадват от всички страни. Щом цяла година съм ги търкалял, ръчакал и не са мръднали, значи са наистина читави :cool:

Сигурен съм, че колегата може да си вземе тази марка джанти и няма да съжалява :)

Само заради тоя пост ще си ги зема :) Мерси на всички за инфото но сега имам каде каде по големи проблеми :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...