Jump to content
sleeper

моля за помощ

Recommended Posts

здравейте на всичкиотскоро съм собственик на honda civic 6-th gen nach и когато купих колата около уредите имаше някакво дърво, имитация на махагон, което беше счупено и след като го махнах се оказа че лепилото под него не може да бъде махнато и нямам друг избор освен да намеря ново, обаче това се оказа трудна работа, така че се обръщам към вас за помощ ако някои знае къде има да ми каже защото таблото ме дразни адски много в този си вид прикачил съм и снимка за да стане ясно за кое по точно става въпросснимка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ако евентуално напишеш в профила си от къде си, сигурно някой ще може да ти помогне!P.S. Някъде в началото на форума имаше обяснения за новите членове на форума.ЧЕТЕТЕ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pesho2

Да не говорим за заглавието "моля за помощ", което нищо не говори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предполагам е било не6то като имитация на махагон..!мога да ти предложа да пробва6 да залепи6 фолио,горе долу е съ6тата работа!може6 да си го купи6 от някоя рекламна агенция!само трябва да си го изреже6 със съ6тата форма!могат да ти направят каквото си пожелае6 фолио!добре до6ъл!дано съм ти бил полезен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съжалявам, че не се уточних от пловдив съм и ще бъда много благодарен ако някои може да помогне с инфос фолио не мисля че ще стане добре но в краен случай това ще е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...