Guest d15b2 #1 Публикувано 19 Февруари, 2005 преди няколко дни видях във варна видях един пловдивски crx сив много добре направен, със споилери и така нататък. Ако някои се сеща, и има негови снимки може ли да ги покажете, че много ме впечетли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 19 Февруари, 2005 ако говориш за един син делсол тарга,жесток е,но и мацето дето го кара е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #3 Отговорено 19 Февруари, 2005 ако говориш за един син делсол тарга,жесток е,но и мацето дето го кара е не не не го знам това нещобеше сив/сребърен crx с мнго добре направени споилери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #4 Отговорено 19 Февруари, 2005 (Редактирано) edit: Преди няколко месеца колата се продаваше в мобиле.бг за скромната сума от 6500 лв. Двигателят е 1.6i 16V (ED9 - Z16Z5 или Z16A9, не знам със сигурност, кой от двата е ) с въздушен филтър K&N: Редактирано 19 Февруари, 2005 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #5 Отговорено 19 Февруари, 2005 при средно 100-150км на ден градско из Пловдив да не го срещна това бижу? Къде го карат и дащо не идва на сбирките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #6 Отговорено 19 Февруари, 2005 на митницата сам го засичал 3-4 пъти , добре е направен дарпа се с някво бмв 2.8 и го мина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #7 Отговорено 19 Февруари, 2005 Е да вече е във Варна.Засякох го веднъж ама беше тъмно.Двигателя му е D16Z5. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Teos #8 Отговорено 19 Февруари, 2005 Е те такова животно има в БГ Това е уникат...впрочем и на дядоми каручата е уникат ама не е CRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #9 Отговорено 19 Февруари, 2005 Е да вече е във Варна.Засякох го веднъж ама беше тъмно.Двигателя му е D16Z5. Аз го засяках при Дидо,сменя6е пружини.С други джанти е сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #10 Отговорено 20 Февруари, 2005 точно за това говорех и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #11 Отговорено 21 Февруари, 2005 _Доста_ приличен CRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venom_ALIEN #12 Отговорено 21 Февруари, 2005 доста прили4а на CRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #13 Отговорено 21 Февруари, 2005 доста прили4а на CRX този пост само аз ли неможах да го разбера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #14 Отговорено 22 Февруари, 2005 този пост само аз ли неможах да го разбера Явно да Прочети пак темата отначало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #15 Отговорено 23 Февруари, 2005 Евала на CRX-чето и на човека който го е правил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #16 Отговорено 23 Февруари, 2005 Абе тоя ЦРХ не се ли продаваше до преди месец в мобиле.бг за 6 бонбона ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #17 Отговорено 24 Февруари, 2005 edit: Преди няколко месеца колата се продаваше в мобиле.бг за скромната сума от 6500 лв.Двигателят е 1.6i 16V (ED9 - Z16Z5 или Z16A9, не знам със сигурност, кой от двата е ) с въздушен филтър K&N: то си пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL #18 Отговорено 24 Февруари, 2005 мммм...да доста добър тунинг...страхотна количка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crx-fan #19 Отговорено 26 Февруари, 2005 Дааааааа бива си я колата.Евала на тоя дето я е стегнал така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове