Jump to content
Guest pepi

Разлика между двата модела 6-та генерация

Recommended Posts

Guest pepi

Някой ако знае каква разлика имат двата модела Civic 6-та ген.(английско и японско производство)?Кой е по-добър от двата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Технически и двата са японски.Но аз никога не съм крил предпочитанията си към Японския, дори и да е по-скъп пак него избирам. Английския ми се вижда с по-добре изпипан салон може би?Японския май е по-лек и по-динамичен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

... зависи какъв е критерия ;) Ако търсиш по-комфортна возия, пространство и повече екстри, съчетани с много добра динамика - на приемлива цена : "Англичанката" е твоята кола :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

... зависи какъв е критерия  Ако търсиш по-комфортна возия, пространство и повече екстри, съчетани с много добра динамика - на приемлива цена : "Англичанката" е твоята кола 

По същата логика може да се каже , че и Купето Японка може да е твоята кола :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

...Купето Японка...

COUPE-тата са .... хАмериканки :rolleyes: Там се проектират и там се произвеждат - в САЩ !НЕзависимо дали става дума за CIVIC COUPE или ACCORD COUPE, НЕзависимо от генераций !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

най-добре английския салона е 10000 пати по добър от japan :rolleyes: но който ти харесва на теб най много вземи него другото е без значение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...