Guest ma4o #1 Публикувано 17 Февруари, 2005 за този месец няма ли да има среща разбирам ,че някои сте се видяли на 12-ти но това не е било среща на клуба аз мислия ,че е време и този месец да си видим физиономиите но това зависи от всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #2 Отговорено 17 Февруари, 2005 Аз съм ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #3 Отговорено 17 Февруари, 2005 И аз сьм ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 17 Февруари, 2005 И аз сьм ЗА ти вземи припали вектрата отсега, че да не те изненадва пак между другото, някой беше споменал да си правим срещата всяка последна или пред-последна (не помня) неделя на месеца ???? пък и е време да изпробваме някое ново местенце, а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #5 Отговорено 18 Февруари, 2005 пък и е време да изпробваме някое ново местенце, а? аз мислех да пиша нова тема, ам тук маи е по удачно ... щото една идея ми хрумна от колегите от холандия ... та пичовете от техния фен клуб на хонда! , си направили среща на писта, и гледах и фиумче как си карат количките там ... на пистичката да идеята ми, или мечтата или по скоро въпроса ми е има ли писта в БГ за автомобили за малко по високи скорости от тези които се развиват на полигоните и ако има ? има ли някакъв шанс да се направи една среща на нея ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #6 Отговорено 18 Февруари, 2005 има ли писта в БГ за автомобили за малко по високи скорости от тези които се развиват на полигоните освен на Божурище - нали тунинг форума там ще прави срещата.Ама ние не сме състезатели - по-важното е да се видим, да обсъдим ситуацията... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #7 Отговорено 18 Февруари, 2005 Само кажете датата и съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #8 Отговорено 18 Февруари, 2005 За Кажете дата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #9 Отговорено 18 Февруари, 2005 Този път и аз ще гледам да дойда, ще съм единственият с колело или пеша 26 или 27-ми (събота и неделя), други варианти май няма за този месец Следващият уикенд се пада 5/6 март. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demonaz #10 Отговорено 18 Февруари, 2005 И аз вече като горд собственик на хонда може да дойда, но само ако е на 27, че предходния ден имам 2 изпита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #11 Отговорено 18 Февруари, 2005 Екстра. Може би е добре до тогава темата да бъде заключена "горе". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #12 Отговорено 18 Февруари, 2005 Този път и аз ще гледам да дойда, ще съм единственият с колело или пеша ... Е аз пък съм с градския транспорт (оставаше и да ходя пеша до Студентски Град, както съм в другия край на София ), ама то голяма разлика, няма ... така че - пиши ни двама с "кракомобил" Само че няма да е зле, този път да се пусне Важна тема в раздел "Общи дискусии", за да няма после "Аз не чух ... аз не видях ... аз не разбрах", както стана последния път П.П. Забравих да кажа, че ако срещата е този месец, ще присъствам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #13 Отговорено 18 Февруари, 2005 Ако е на 27.02 ще е супер. Иначе следващата седмица откриваме новия сезон на Ф1 ...и то рааано рано в 4:30 сутринта, т.е. ако срещата остане за нея неделя, то по-добре да е в по-късния следобед (да си доспим) или в ранната сутрин (да гледаме старта някъде). Пък може и да се подкараме на дълго от събота вечер Cheers! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #14 Отговорено 18 Февруари, 2005 има ли писта в БГ за автомобили за малко по високи скорости от тези които се развиват на полигоните освен на Божурище - нали тунинг форума там ще прави срещата.Ама ние не сме състезатели - по-важното е да се видим, да обсъдим ситуацията... хммм , почти всеки които харесва хонда, харесва и високите скорости с нея и насладата от карането, т.е. почти всеки е състезател но не това ми беше идеятапросто ме интересуваше дали има писта в българия някъдекъде може да се покара спокоино с малко по висока скорост или просто както си искаме без да се притесняваме за разни изкачашти препятствия от вида на кривогледи бабки и слънчогледковци (уважаваните от мен КАТаджии ) ... не ми е била идеята състезания да правиме ...та ще изключа предстоящата среща и ще формулирам въпроса малко по просто :rolleyes:"има ли писта в българия ?" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #15 Отговорено 18 Февруари, 2005 "има ли писта в българия ?"Мисля, че темата е за среща ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #16 Отговорено 18 Февруари, 2005 "има ли писта в българия ?"Мисля, че темата е за среща ... знаех си че веднага някои ще ми го каже това ;)No comment ...а ако има .. ? да пускам нова тема дали може да се оргазинизира едно посещение за една среща ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #17 Отговорено 18 Февруари, 2005 ... да пускам нова тема ...В правото си си (като Регистриран потребител) да направиш този ход Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #18 Отговорено 18 Февруари, 2005 ми нека да бъде на 27-нед. то си отива месеца болшинството ако е за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #19 Отговорено 18 Февруари, 2005 Пичове айде стига с тия предложения срещи да има в сьботаОтдавна беше предложено и мисля че доста от нас се сьгласиха да бьде всяка последна неделя от месецаТози месец се явява 27 значи:СРЕЩА НА 27.02.2005 ГОДИНАЧАСЬТ И МЯСТОТО СА ИЗВЕСТНИ НА ВСИЧКИ P.S. Колега 1нет старо ви е инфото относно моя автомобилНовият жьлтур ще го видиш на срещата може би Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове