Jump to content
Guest ma4o

среща

Recommended Posts

Guest ma4o

за този месец няма ли да има среща ;) разбирам ,че някои сте се видяли на 12-ти ;) но това не е било среща на клуба ;) аз мислия ,че е време и този месец да си видим физиономиите ;);):D но това зависи от всички ;););):rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

:rolleyes: И аз сьм ЗА ;)

ти вземи припали вектрата отсега, че да не те изненадва пак ;) между другото, някой беше споменал да си правим срещата всяка последна или пред-последна (не помня) неделя на месеца ???? пък и е време да изпробваме някое ново местенце, а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

пък и е време да изпробваме някое ново местенце, а?

аз мислех да пиша нова тема, ам тук маи е по удачно :rolleyes: ... щото една идея ми хрумна от колегите от холандия ... та пичовете от техния фен клуб на хонда! , си направили среща на писта, и гледах и фиумче как си карат количките там ... на пистичката ;) да идеята ми, или мечтата или по скоро въпроса ми е ;)има ли писта в БГ за автомобили за малко по високи скорости от тези които се развиват на полигоните :Dи ако има ? има ли някакъв шанс да се направи една среща на нея ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

има ли писта в БГ за автомобили за малко по високи скорости от тези които се развиват на полигоните :rolleyes:

освен на Божурище - нали тунинг форума там ще прави срещата.Ама ние не сме състезатели - по-важното е да се видим, да обсъдим ситуацията...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Само кажете датата и съм там :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Този път и аз ще гледам да дойда, ще съм единственият с колело :rolleyes: или пеша ;) 26 или 27-ми (събота и неделя), други варианти май няма за този месец ;) Следващият уикенд се пада 5/6 март.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demonaz

И аз вече като горд собственик на хонда може да дойда, но само ако е на 27, че предходния ден имам 2 изпита. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Екстра. Може би е добре до тогава темата да бъде заключена "горе". :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Този път и аз ще гледам да дойда, ще съм единственият с колело ;) или пеша ...

Е аз пък съм с градския транспорт (оставаше и да ходя пеша до Студентски Град, както съм в другия край на София :D ), ама то голяма разлика, няма ;) ... така че - пиши ни двама с "кракомобил" ;);)

Само че няма да е зле, този път да се пусне Важна тема в раздел "Общи дискусии", за да няма после "Аз не чух ... аз не видях ... аз не разбрах", както стана последния път :rolleyes:;)!!!

П.П. Забравих да кажа, че ако срещата е този месец, ще присъствам ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ако е на 27.02 ще е супер. Иначе следващата седмица откриваме новия сезон на Ф1 :D ...и то рааано рано в 4:30 сутринта, т.е. ако срещата остане за нея неделя, то по-добре да е в по-късния следобед (да си доспим) или в ранната сутрин (да гледаме старта някъде). Пък може и да се подкараме на дълго от събота вечер ;):rolleyes:;) Cheers!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

има ли писта в БГ за автомобили за малко по високи скорости от тези които се развиват на полигоните ;)

освен на Божурище - нали тунинг форума там ще прави срещата.Ама ние не сме състезатели - по-важното е да се видим, да обсъдим ситуацията...
хммм , почти всеки които харесва хонда, харесва и високите скорости с нея и насладата от карането, т.е. почти всеки е състезател ;)но не това ми беше идеятапросто ме интересуваше дали има писта в българия някъдекъде може да се покара спокоино с малко по висока скорост или просто както си искаме без да се притесняваме за разни изкачашти препятствия от вида на кривогледи бабки и слънчогледковци (уважаваните от мен КАТаджии :D ) ... не ми е била идеята състезания да правиме ...та ще изключа предстоящата среща и ще формулирам въпроса малко по просто :rolleyes:"има ли писта в българия ?"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

"има ли писта в българия ?"

Мисля, че темата е за среща ... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

"има ли писта в българия ?"

Мисля, че темата е за среща ... :rolleyes:
знаех си че веднага някои ще ми го каже това ;)No comment ...а ако има .. ? да пускам нова тема дали може да се оргазинизира едно посещение за една среща ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

... да пускам нова тема ...

В правото си си (като Регистриран потребител) да направиш този ход ;):rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ми нека да бъде на 27-нед. :D то си отива месеца ;) болшинството ако е за ;):rolleyes:;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Пичове айде стига с тия предложения срещи да има в сьботаОтдавна беше предложено и мисля че доста от нас се сьгласиха да бьде всяка последна неделя от месецаТози месец се явява 27 значи:СРЕЩА НА 27.02.2005 ГОДИНАЧАСЬТ И МЯСТОТО СА ИЗВЕСТНИ НА ВСИЧКИ :hondarulez: P.S. Колега 1нет старо ви е инфото относно моя автомобилНовият жьлтур ще го видиш на срещата може би

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...