paio 0 #1 Публикувано 23 Февруари, 2008 Здравейте , отскоро притежавам Хонда Шатъл 94 год. и въпроса ми е някой слагал ли е газ /инжекцион или обикновенна / , на такава кола и какви са му отзивите ? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
charlie 0 #2 Отговорено 25 Февруари, 2008 Здравейте , отскоро притежавам Хонда Шатъл 94 год. и въпроса ми е някой слагал ли е газ /инжекцион или обикновенна / , на такава кола и какви са му отзивите ? Благодаря предварително.Можеш да наминеш (ако си от София) на оглед в сервиза и да вземем решение.Повече инфо тука:http://www.ecarc.eu/gallery/index.phpДо скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paio 0 #3 Отговорено 25 Февруари, 2008 Ми от Несебър съм , няма как да доида . По принцип проблем ли е ако се сложи обикновена уредба и колко ще излезе при теб ? Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
charlie 0 #4 Отговорено 26 Февруари, 2008 Съжалявам за обикновенни почти не давам съвети защото е фраш по сервизите и понятието "скапани газаджии" отам излиза...А за моженето, става, щом моно инжекция направих на пълен газов инжекцион и колата къса тампони от вървеж .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paio 0 #5 Отговорено 26 Февруари, 2008 Благодаря на Charlie за отговора , някои ако може да ме насочи към газаджия в Бургас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове