Guest Lusi #1 Публикувано 16 Февруари, 2005 Гласувайте за форума на http://bgtop.net/?q=hondabg.comСпоред мен в BG има два форума за който си заслужава да се гласува с рейтинг 10, единя е hondabg.com. Гласувайте всеки ден! Това е форум номер 1 в или поне номер 2, след mitsubishibg.com (само на тях съм готова да отсъпя първо място). Но някакви мерцедеси и фордоре или тунинг форуми да са с по-голям рейтинг не мога да понеса. Гласувайте всеки ден, PLS! Да покажем, че сме номер 1! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plex #2 Отговорено 16 Февруари, 2005 Ма тва за кво става въпрос смисъл няква класация ли ще има или...дай повече инфо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 16 Февруари, 2005 Я веднага да си признае кой е регистрирал форума ни там? Два дена се мъча да изнамеря виновника, поне да отиде и да редактира инфото, да не пише само това малоумно "SUPER" там... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lusi #4 Отговорено 16 Февруари, 2005 Да, това е класация. Няма материална изгода, но е въпрос на чест. Смисъла е да покажем, че сме N1, нищо повече или по-малко. Всеки да го разбира както пожелае! Аз лично мисля, че ако има класация на форумите този заслужаварейтинг 10 (отличен). Както и mitsubishibg.com това също е един страхотен форум. Много хора откиват света на форумите покраи "класацията" на BGtop.net. За да има повече хора открили красотата и ползата от този форум е хубаво да гласуваме и да вдигнем рейтинга на hondabg.com. Който харесва и уважава форума може да гласува с рейтинг 10 (отличен). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tirex #5 Отговорено 17 Февруари, 2005 (Редактирано) Lusi,ако търсиш Галант се въздържай да купуваш дизел.За предпочитане е с двигател 2.0 16кл. без турбо.Бензиновите 1.8 износват бързо разпр.вал. P.S. А идеята за гласуването е добра,предполагам,че ще допадне на всички.Аз поне гласувах. P.S. Lusi_.....,а как гласува за HONDABG?На едно място прочетох едно признание и... Редактирано 17 Февруари, 2005 от tirex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #6 Отговорено 17 Февруари, 2005 Много се извинявам за офтопика, предварително!Но като стана на въпрос за Митсубиши, чух нещо което ме потресе и бих сверил с друг источник за верността му. Така, та те са купени от американска компания. Те държат големия процент акции и съответно взимат съдоносни решения за компанията. И вярно ли е, че на част от новите модели се слагали двигатели от Рено. Това решение било плод на въпросното ръководство Чудя се, що за кретен трябва да си на една кола да и махнеш японския мотор, за да сложиш френски? Някой може ли да потвърди или отрече тази информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #7 Отговорено 17 Февруари, 2005 Много се извинявам за офтопика, предварително!Но като стана на въпрос за Митсубиши, чух нещо което ме потресе и бих сверил с друг источник за верността му. Така, та те са купени от американска компания. Те държат големия процент акции и съответно взимат съдоносни решения за компанията. И вярно ли е, че на част от новите модели се слагали двигатели от Рено. Това решение било плод на въпросното ръководство Чудя се, що за кретен трябва да си на една кола да и махнеш японския мотор, за да сложиш френски? Някой може ли да потвърди или отрече тази информация Ходи питай в клуб Мицубиши - там знаят най-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lusi #8 Отговорено 17 Февруари, 2005 Mitsubishi Motors продава централата си за 950 млн. долара Снимка: Интернет 32-етажната сграда ще бъде продадена за 950 млн. долара Mitsubishi Motors, борещият се за оцеляване японски авто-производител, се надява да получи 287 млн. долара от продажбата на централата си на Morgan Stanley, съобщи в. "Файненшъл таймс". Общата цена, която американската инвестиционна банка ще плати за сградата, е 950 млн. долара, като 287 млн. долара ще бъдат платени на Mitsubishi Motors, а останалите пари ще се дадат на другите трима собственици на сградата. Това са свързаните с Mitsubishi Motors компании-MTFG, Mitsubishi Corp и Mitsubishi Heavy Industries. Това е част от отчаяните опити на компанията да привлече свеж капитал, с който да избегне очертаващата се финансова криза. Според сделката с Morgan Stanley, автомобилостроителят ще продаде своя дял от 35.8% в 32-етажната офис сграда в района Шинагава в Токио на инвеститорски фонд, контролиран от Morgan Stanley, като след това ще вземе сградата на лизинг. Mitsubishi Motors е във финансови затруднения, след като по-рано тази година беше разкрито, че компанията е прикрила дефекти в превозните си средства, което доведе до рязък спад в продажбите. Това накара бившият контролиращ акционер в компанията Daimler Chrysler да продаде собствеността си върху компанията и да прекрати сътрудничеството си с нея.Това в от mitsubishibg.com. P.S. Lusi_.....,а как гласува за HONDABG?На едно място прочетох едно признание и...Колега, виждам, че си чел много внимателно Това се отнасяше само за фордовете. А за галанта, беше отдавна, вече не търся. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #9 Отговорено 17 Февруари, 2005 Аз гласувах с 10 естествено и то от всички ИП-та, от които имам достъп! ...щото няма оценка 9,50 П.С> А що се отнася до Мицубиши, това е една фирма (ОГРОМНА КОРПОРАЦИЯ), която произвежда от капачки за бира до космически кораби. Не е за подценяване! Най-големите например кораби и танкери са нейни. Говоря за кораби, които нямогат да нагазят в пристанища, а се разтоварват с други (нормални) танкери на 10-20 км от брега! Пък и коли имат хубави. Еклипса хич да не е лови окото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #10 Отговорено 17 Февруари, 2005 ...А що се отнася до Мицубиши .... Не е за подценяване ... Някой да е казал обратното ? Мисълта ми е че, това е ХОНДА форум и е повече от желателно да се коментира САМО компанията ХОНДА ! За Мицубиши си има други форуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lusi #11 Отговорено 17 Февруари, 2005 Мисълта ми е че, това е ХОНДА форум и е повече от желателно да се коментира САМО компанията ХОНДА ! За Мицубиши си има други форумиСъжалявам, че го споменах, ставаше въпрос само за класацията. Наистина не е тук мястото да обсъждаме проблемите на Mitsubishi. Хубаво е, че за Honda не се носят слухове че продават дялове от компанията или сгради на фирмата или каквото и да е.Аз гласувах с 10 естествено и то от всички ИП-та, от които имам достъп!И аз така правя всеки ден! А съм ангажирала и мой познати, които нямат отношение към Honda (все още) да гласуват. Форума е страхотен и заслужава по-голям рейинг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fantomas #12 Отговорено 17 Февруари, 2005 Хм, само да не ме линчува някой после Както знаем един от начините да се вдигне рейтинга е да се гласува много пъти с високи оценки. Естествено съществува начин за по-непросветените това да се предотврати. Ама ако ще гласувате по-честичко, изчиствайте си cookie-to в което ви се записва че сте гласували.Така де... едно време така гласувахме за медиците, като тия от арабските телевизии бяха обаявили анкета и после я спряха щото българите реализираха гласуване като това за "Каффе". Но това е друга тема...Та... и без това някои го правят, така че който иска да гласува многократно (и не знае), горе пише начина.Ако някой ми се разсърди да си каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kicho #13 Отговорено 18 Февруари, 2005 това с cookies е така обаче има нещо другоВходящи и изходящи гласове като гласуваме се увеличава оценката и изходящите гласове , а входящите си остават 0.само че класациата се прави по входящи гласове и след това по оценка.така че колкото и да гласуваме неможем да минем нагоре в класациятаНякакви идеи ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #14 Отговорено 18 Февруари, 2005 Аз гласувах, но честно казано ми се струва безмислена проявата. Форумът е супер и не се нуждае от подобен род изяви. Който кара и харесва Хонда, е намерил форума. Не се нуждае от BGTOP, за да се ориентира. А и на кой ще докажем, че сме много яки, на VW, Audi, или на някой друг форум с който нямаме нищо общо Според мен форумът за Хонда е това в БГ и няма друг. Няма нужда на никой нищо да доказваме и да вдигаме лозунги като "Много сме и сме силни...." и да ги вдигаме, на кой дето не е фен на Хонда му пука? За мен проявата е безмислена, но като се чуствам член на клуба и част от него съм гласувал, за да не предам клалзата и останалите. Но иначе както вече казах не виждам никакъв смисъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #15 Отговорено 18 Февруари, 2005 Аз гласувах, но честно казано ми се струва безмислена проявата. Форумът е супер и не се нуждае от подобен род изяви. Който кара и харесва Хонда, е намерил форума. Не се нуждае от BGTOP, за да се ориентира. А и на кой ще докажем, че сме много яки, на VW, Audi, или на някой друг форум с който нямаме нищо общо Според мен форумът за Хонда е това в БГ и няма друг. Няма нужда на никой нищо да доказваме и да вдигаме лозунги като "Много сме и сме силни...." и да ги вдигаме, на кой дето не е фен на Хонда му пука? За мен проявата е безмислена, но като се чуствам член на клуба и част от него съм гласувал, за да не предам клалзата и останалите. Но иначе както вече казах не виждам никакъв смисъл и аз мисля такане е нужно да сставаме като tuning.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL #16 Отговорено 18 Февруари, 2005 все пак това си е вид реклама ...би било хубаво по този начин и груги да разберат за форума ни... аз лично се интересувам от ХОНДА от 3-4 години, но не знаех за форума...един приятел ми каза..нали се сещате 4е ако гледам класацията и вида, че сайта е на 1во място естествено, че ше го прегледам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #17 Отговорено 18 Февруари, 2005 Я веднага да си признае кой е регистрирал форума ни там? Два дена се мъча да изнамеря виновника, поне да отиде и да редактира инфото, да не пише само това малоумно "SUPER" там... Като администратор на сайта, ако им пишеш на хората от BGtop, може би ще модифицират записа в базата данни ръчно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове