Jump to content
Miroslav.Ivanov

Още един в клуба :):):)

Recommended Posts

Здравейте колеги! От днес и аз съм вече част от гордите собственици на Honda. Днес си купих Honda Civic hatchback, 1.5i V-Tec / 1996 година. Много съм доволен с изключение на това че веднага след като я взех трябваше да посетя сервиза. Хлопат ми биалетките. Утре в 9 сутринта ще бъдат сменени и съм готов :geek::):lol:. Горе долу какъв разход да очаквам от тази колица в София при нормално каране?Поздрави на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Първо добре дошъл и безаварийни километри с колицата и да я слушаш много и да я глезиш. А по питането ти в София няма такова нещо като нормално каране тук разхода е на час :geek: Аз отдавна съм се отказал да го засичам този разход.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

Първо добре дошъл и безаварийни километри с колицата и да я слушаш много и да я глезиш. А по питането ти в София няма такова нещо като нормално каране тук разхода е на час :lol: Аз отдавна съм се отказал да го засичам този разход.

Прав си, особено като има някой от малоумните политически митинги, както последните няколко дни и затворят целия център :lol::geek:;).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev

Добре дошъл и от мен. Още в началото се зарекох да не засичам разход и така и не го направих. Имам само общ поглед и съм доволен. Пък и в трафика в София разхода варира много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka

аз имам същата , разхода е приличен за софия /9-10/100 зимата/, а извънградско на мен при кротко каране пада и до 5.3/100

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошьл в сектата колега :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...