STANCHOYO 1 #1 Публикувано 21 Февруари, 2008 Може ли(допустим ли е)да се прави втори ремонт на коляновия вал на H23? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #2 Отговорено 21 Февруари, 2008 Може ли(допустим ли е)да се прави втори ремонт на коляновия вал на H23?НЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest STANCHOYO #3 Отговорено 22 Февруари, 2008 Благодаря за бързия отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #4 Отговорено 22 Февруари, 2008 (Редактирано) Благодаря за бързия отговор.сори пич ама няма смисъл щото ще хвърлиш маса пари и нищо няма да стане,вала не подлежи на обработка(убедил съм се от личен опит)освен тва щом правиш ремонт на вала тряя да смениш или провериш всички биели дали са с елипса(което е 100%) заслужава ли си според теб?80лв.шлайф и след тва вала е пътник в всеки по критичен момент.100лв.приблизително лагери(може и повече)100-150лв.гарнитури,вложки и тям подобни,биели 2-ра ръка не знам колко ще са(и на какво дередже)и ако ще даваш пари на майстор за ремонта още 200лв.е ко стана то??? ако смяташ да го купуваш за д13-ката която е от профила ти да правиш суап,аз съм пуснал двигателя си от прелюда за продан който е перфектен и на добра цена Редактирано 22 Февруари, 2008 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове