Jump to content
Guest BRENDEL

Завод на Хонда в Турция?

Recommended Posts

Guest BRENDEL

днес един познат от Турция ми каза, че там имат завод на Хонда ... всъщност частите били внасяни от Япония и сглобявани там... и колите били по-скъпи от тези направени в Япония Възможно ли е това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

Neznam dali e taka no ot ne6te NINDZI ne se y4ydvam ma XI4!!! :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Баси и турците TOYOTA,FORD сега и HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Е аз до колкото си спомням завода в Турция на Хонда е от някъде две години :( И си мислч ,че само сивик 7 генерация 5 вратка се произвежда там :dry: но за цената дълбоко се съмнявам да е по-висока от тези произведени в Япония :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Баси и турците TOYOTA,FORD сега и HONDA

Ами като сме "балъци" ТУК, Турция ще произвежда. Toyota искаха да направят завод тук, но на нашето правителство не може да се угоди и те отказаха. Може да не са се разбрали за комисионните :lol: Иначе какво му е лошото да се произвежда там и Рено, и други марки се правят там. Това е с цел да се поевтини производството!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Е аз до колкото си спомням завода в Турция на Хонда е от някъде две години

От 7 (почти 8) години е този завод :dry: Някъде 1997-а година го построиха.

Предимно мотоциклети се произвеждат там.

До последно, автомобил който се произвеждаше там, беше Сивик 7-а ген. 4 врати СЕДАН, но НЕзнам дали все още се прави.

Бултрако този модел (Сивик 7-а ген. 4 врати Седан) първоначално го внасяха като произведен от Турция, но преди година и нещо (когато се направи фейслифта) започнаха да предлагат САМО Японско произвеждани - явно са се отказали от Турската сглобка или Тя просто вече е прекратена, незнам точно :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

мерси за инфото... какво ще права без вас :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Баси  и турците TOYOTA,FORD сега и HONDA

off/Ако не бъркам там произвеждат и FIAT и VW.За второто съм 90%сигурен,защото един познат работи в Казанлък в някаква фирмичка,която прави инсталациите за автомоболите-Bora,Passat и не знам какво още произвеждат.Ако не ме е излъгал де. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lusi

off/Ако не бъркам там произвеждат и FIAT и VW.За второто съм 90%сигурен,защото един познат работи в Казанлък в някаква фирмичка,която прави инсталациите за автомоболите-Bora,Passat и не знам какво още произвеждат.Ако не ме е излъгал де.

Най-вероятно не те е излъгал. много голямя част от автомобилите за европейския пазар се произвеждат в Турция. Вече почти не можеш да познаеш кое къде е произведено, освен по номера на рамата и то само със софтуера на официалния вносител и на добрите хакери, който по "легален път" са се снабдили със него. Ако някой има нещо подобно за Honda май сега и тук е момента да го прати. Всащност истината е, че дори и произведено в Турция качеството е "Honda", поне така мисля аз (или по-точно се надявам)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

в Казанлък в някаква фирмичка,която прави инсталациите за автомоболите-Bora,Passat...

До колкото знам и в Карнобат има завод на фирмата VDO, която прави "табла", циферблати и т.н. измервателни уреди за повечето Немски автомобили.

По междодругото де :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

в Казанлък в някаква фирмичка,която прави инсталациите за автомоболите-Bora,Passat...

До колкото знам и в Карнобат има завод на фирмата VDO, която прави "табла", циферблати и т.н. измервателни уреди за повечето Немски автомобили.

По междодругото де :lol:

В София пък има една фирма, Johnson Control, бившото Borg Instruments, дето пък правят софуера за таблата на повечето европейски, някои американски и дори японски компании.

Самите табла и бордови компютри ги прави немския офис (фабрика).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...