Dedovoto 7 #1 Публикувано 20 Февруари, 2008 Здравейте.... кажете ми моля ви се какво да правя...имам задни вежди за оправяне на хонди4ката ми....4ген и прагове дайте стъпка по стъпка ако тря не6то да се купува прагове и вежди кажете лек ден пожелавам. и благодаря предварителноо4аквам ва6ето компетентно мнение с нетърпениеот Варна съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sumo_power 0 #2 Отговорено 20 Февруари, 2008 Аз бях сас сащия проблем не сам сменял вежди но маи трябваше защото пак избива раждичка.Моя савет е сменяй не му мисли защото ако просто бадат поправени пак ще избие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #3 Отговорено 21 Февруари, 2008 Явно от днес разбрах 4е 6те трябва цялостно пребоядисване... нема се размине само с вежди и и по една педя от праговете при по обстоен оглед излезнаха и други не6тица се дребни с тенденция да станат огромни но май 6те я мятам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondio Metan 0 #4 Отговорено 21 Февруари, 2008 И аз имам 4 генерация и аз съм с доста малки проблемчета и тук таме малко по сериозни... Искам и аз да пребоядисам моята ама нямам сега пари. Успех с твоята после да кажеш как са я направили че и аз да ида там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове