Jump to content
Krasko13

ДАЛИ?!?

Recommended Posts

Помагайте колеги! Голям фен съм на Хонда! Карах си до скоро с кеф моята англичанка, но от един месец насам ми е легнала на сърцето - Hоnda Accord coupe(00-01г.)И понеже съм на косъм да се оплета в заеми и да я взема, нека някой ме разубеди или да каже някоя добра дума и да се впускам в приключения:)Поздрави и благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти е на сърцето и ти се кара кораб, то тогава скачай в чувала :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти е на сърцето и ти се кара кораб, то тогава скачай в чувала :)

Благодаря колега за набутването:)Както казах - на косъм съм:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър избоз, ина мен мие мечта акорд купе ама кинтите са много.Ако имаш възможност скачай само да можеш да излезеш от дълбокото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Помагайте колеги! ....

Колега, погледни какво карам аз, а после надникни в "Купува/продава..."Ще се убедиш, че меракът е по-страшен от дребната шарка :blink: Скачай смело в батака. Купонът тече и е по-добре и ние да сме там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за тази със задницата на NSX ли става дума .....или поне наподобяваща де .Ако е тази и на мен ми е станала фикс идея :P но първо да се накефя на прелюда и по натам ;):blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за тази със задницата на NSX ли става дума .....или поне наподобяваща де .Ако е тази и на мен ми е станала фикс идея :) но първо да се накефя на прелюда и по натам ;):P

Точно този модел на акорд е проектиран в Калифорния в същото студио и същия екип, проектирал и създал легендата НСХ, затова и перверзните им дупета са почти еднакви ;) Това зная по въпроса, ако някой има повече информация ще се радвам да я сподели тук ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви много, вече скъсах синджира;)До няколко месеца, надявам се ще я имам!(дано ми увеличат заплатата:) )Няма да мога да доида на срещата за съжаление, но на колегата gkb, обещавам при първа възможност да огледам дзвера!Отново благодаря на всички, до скоро и ВИВА Хонда!OFF TOPIC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така или инъче влязах вече с двата крака:blush1:Моля темата да се затвори!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успех колега!Добре си се насочил. Колата е почти без аналог. Голямо, комфортно, красиво КУПЕ. Карам такова сиво от февруари и съм адски доволен.Пиши да кажеш като се сдобиеш с колата :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...