Jump to content
Guest dementor

СЕГМЕНТИ!

Recommended Posts

Guest dementor

Здравейте! Интересувам се каква марка сегменти трябва да търся за Хонда Прелюд. На няколко места питам и навсякъде ми казват, че имат и само при тях били оригинални, ама аз как да съм сигурен! Намерих някакви за 80 лева марка "рик", но ми се струват прекалено евтини за оригинални! Е разбира се същите могат да ми ги продадат и за 150 лева и това няма да ги направи "по-оригинални"! Къде мога да купя сегменти, за който да разчитам, че са читави и няма да ги сменям отново след 10000 км.и каква цена трябва да ползвам като предпоставка за качество? Към коя марка да се ореантирам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kicho

RIKen не са "някаква" марка RIKEN.JP. с такива излиза Хонда от заводаАко попаднеш на ментета ще разбереш още на първите 500-1000 км. Няма да чакаш 10 000 ..... ако това те успокоява ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Пичове, може да ми се посмеете малко, ама според мен оригинални- в Бултрако. За сравнение, един приятел щеше да копува клапан за E-VTEC и там са му обявили 100 тина кинта на бройка. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

RIKen не са "някаква" марка RIKEN.JP. с такива излиза Хонда от заводаАко попаднеш на ментета ще разбереш още на първите 500-1000 км. Няма да чакаш 10 000 ..... ако това те успокоява :worthy:

Така е колега ама откаде японски в България.Тук са или Тайвански или Китайски.Ако намериш Японски ще си много ама много голям късметлия.Успех. :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lusi

Мисля, че добър заместител са корейските, но наистина нямам опит с тях. Ако няма на пазара кореиски добар заместител на японските са KS или Goetze. Продават ги много фирми, аз лично пазарувам от Auto plus i Sofia export, произхода е гарантиран. Имат много магазини и в София и в много други градове. Единствено малко ме притеснява, че ако нямат нещо на склад чакам около месец за доставка. Във официалните вносители на почти всички марки срока е по-малко от 2 седмици, а имат вариант и за 2-3 дена с DHL.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Hastings piston rings питай Гугъл за тях.В 1 магазин във Варна ми обявяват за моя мотор 270 лв на тази марка.Може6 да се обади6 на 052 603858-магазин Централ/Варна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...