Guest dementor #1 Публикувано 13 Февруари, 2005 Здравейте! Интересувам се каква марка сегменти трябва да търся за Хонда Прелюд. На няколко места питам и навсякъде ми казват, че имат и само при тях били оригинални, ама аз как да съм сигурен! Намерих някакви за 80 лева марка "рик", но ми се струват прекалено евтини за оригинални! Е разбира се същите могат да ми ги продадат и за 150 лева и това няма да ги направи "по-оригинални"! Къде мога да купя сегменти, за който да разчитам, че са читави и няма да ги сменям отново след 10000 км.и каква цена трябва да ползвам като предпоставка за качество? Към коя марка да се ореантирам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kicho #2 Отговорено 14 Февруари, 2005 RIKen не са "някаква" марка RIKEN.JP. с такива излиза Хонда от заводаАко попаднеш на ментета ще разбереш още на първите 500-1000 км. Няма да чакаш 10 000 ..... ако това те успокоява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #3 Отговорено 14 Февруари, 2005 Пичове, може да ми се посмеете малко, ама според мен оригинални- в Бултрако. За сравнение, един приятел щеше да копува клапан за E-VTEC и там са му обявили 100 тина кинта на бройка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #4 Отговорено 14 Февруари, 2005 RIKen не са "някаква" марка RIKEN.JP. с такива излиза Хонда от заводаАко попаднеш на ментета ще разбереш още на първите 500-1000 км. Няма да чакаш 10 000 ..... ако това те успокоява Така е колега ама откаде японски в България.Тук са или Тайвански или Китайски.Ако намериш Японски ще си много ама много голям късметлия.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lusi #5 Отговорено 14 Февруари, 2005 Мисля, че добър заместител са корейските, но наистина нямам опит с тях. Ако няма на пазара кореиски добар заместител на японските са KS или Goetze. Продават ги много фирми, аз лично пазарувам от Auto plus i Sofia export, произхода е гарантиран. Имат много магазини и в София и в много други градове. Единствено малко ме притеснява, че ако нямат нещо на склад чакам около месец за доставка. Във официалните вносители на почти всички марки срока е по-малко от 2 седмици, а имат вариант и за 2-3 дена с DHL. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #6 Отговорено 14 Февруари, 2005 Hastings piston rings питай Гугъл за тях.В 1 магазин във Варна ми обявяват за моя мотор 270 лв на тази марка.Може6 да се обади6 на 052 603858-магазин Централ/Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #7 Отговорено 15 Февруари, 2005 или Goetze. Тва става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове