Jump to content
Guest gkb

ЕЕЕЕ най-после :)

Recommended Posts

Guest gkb

Jerez - 11/02/2005

1 . J. Button - BAR Honda 007 - 1:15.663 - 0.000 - 130 laps

2 . J. P. Montoya - McLaren Mercedes MP4- 20 - 1:16.192 - 0.529 - 96 laps

3 . M. Schumacher - Ferrari F2004M - 1:16.662 - 0.999 - 127 laps

4 . D. Coulthard - Red Bull Racing RB1 - 1:16.797 - 1.134 - 101 laps

5 . K. Raikkonen - McLaren Mercedes MP4- 20 - 1:17.356 - 1.693 - 102 laps

6 . M. Webber - BMW Williams FW27 - 1:17.411 - 1.748 - 114 laps

7 . V. Liuzzi - Red Bull Racing RB1 - 1:17.436 - 1.773 - 109 laps

8 . R. Zonta - Toyota TF105 - 1:17.710 - 2.047 - 116 laps

9 . N. Heidfeld - BMW Williams FW27 - 1:17.921 - 2.258 - 136 laps

10 . R. Schumacher - Toyota TF105 - 1:18.062 - 2.399 - 110 laps

11 . E. Bernoldi - BAR Honda 007 - 1:18.578 - 2.915 - 122 laps

12 . L. Badoer - Ferrari F2004M - 1:18.773 - 3.110 - 80 laps

добре са се прикривали до сега наще хора

бях почнал да се разочеровам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

струва ми се ще има страхотна гонка между BAR и McLaren този сезон...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

по скоро с M. Schumacher

Или най-точно казано - и тази година Шумахер ще се състезава със самия себе си ;) Ще подобрява миналогодишните си рекорди и няма да има кой да му се опълчи ни най-малко ! Това е реалноста и най-вероятно НЯМА да се промени в близките няколко години, колкото и да си лаят кучетата (в случая Бътан и другите) ;) Но, времето ще покаже, дано греша ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

по скоро с M. Schumacher

Или най-точно казано - и тази година Шумахер ще се състезава със самия себе си ;) Ще подобрява миналогодишните си рекорди и няма да има кой да му се опълчи ни най-малко ! Това е реалноста и най-вероятно НЯМА да се промени в близките няколко години, колкото и да си лаят кучетата (в случая Бътан и другите) ;)
Феродо ти на езика... ;) Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

по скоро с M. Schumacher

Или най-точно казано - и тази година Шумахер ще се състезава със самия себе си ;)
Сашко, една ;) за тебе! ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Сашко, една  ;)  за тебе!  ;)  ;)

Което си е - си е ;) Няма какво да си кривим душата ! И на Мен Михаел Шумахер също НЕ ми е от най-симпатичните пилоти (и въобще нямам любими и симпатични пилоти и такива които да ми харесват - Аз се кефя на това болид с двигател ХОНДА да спечели и на мацките които красят болидите докато са в бокса - ТЕЗИ каки ми харесват ;) Всички останали са ебаси джуруяците и грозниците, ама това е друга тема ;)) - така че НЕ си мислете че го защитавам или нещо от сорта. ;) Дали е от това че е надут пуяк, дали от това че е роден с късмет и под щастлива звезда (НЯМА да намесвам Астрологията - обещавам ;) ), дали защото се е паднал при точните хора, с точна кола и точен бюджет като цяло на тима.... НЕЗНАМ ! Знам само че РЯДКО има кой да му се опълчи на този докато е на пистата ! И (почти) ВИНАГИ, дори и при най-нелепите и невероятни за Мен ситуации той побеждава ;) Ако ще да тръгне от 18 място, пак той ще спечели - НЕМОГА да си го обясня това как става! Как така той ще изпреварва всички като спряли (т.е. болида му е най-бърз от всички останали и съответно се "натиска" до дупка) и същевременно ВИНАГИ има най-много гориво от всички което прави така че да съкратява посещенията му в пит стоп-а - буквално казано, като в приказка, като в някоя тъпанарска PC игра - ВСЕ Той побеждава, като по default, НЕзависимо от всичко ! ;)На моменти формулата ми изглежда АДСКИ (глупава приказка е това по принцип, мразя да я употребявам, но в случая си важи точно на място) безинтересна и едва ли не нагласена, платена ;)!!! Глупаво е, но това като че ли е самата истина !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Абе малко изкривихме темата, ама ако си на мое място или на който и да било фен на М.Ш. ще ти се струва, че той е най-глемия карък и че все на него му се случва куцуза. Така че, както ти виждаш само победите му и невероятните изпълнения (и аз ги виждам де), но и аз пък виждам много пропуски. Все искам още и още ;) Например няма да забравя когато преди 3 сезона го удряха на първия завой след старта ;) ! Знаеш ли тогава 6 седмици какво ми беше? ;) Всичките ми инвестиции в бира и предварителна подготовка потъваха в нищото ;);) Както и да е, вече му познавам възможностите и живот и здраве тази година и аз съм на твоето мнение за крайния резил (оопс - резултат) ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Да, прав си ;) Въпрос на гледна точка (от коя страна на "барикадата" гледаш и разсъждаваш) и най-вече на "светоусещане", в смисъл такъв че - на Мен лично ми е през смока Пеци ;) кой ще победи, кой ще пие от шампанското на подиума, кой ще грабне най-големия трофей и още няколко милиона ойро-та ;) Не ми пука - щом НЕ отиват при Мен тия облаги, значи НЕвиждам смисъла защо да се кефя или да псувам (Аз затова и НЕ си падам по играта наречена "футбол", но това в случая няма особено значение Аз по какво си падам ;) ). Единственото нещо за което гледам Формула 1 е да разбера дали отборът на който се доставят двигатели Хонда ще спечели - това е ! Дали ще са Бар, Макларън или Джордан както беше преди време - все ми е тая ;) Важното е да спечели който и да е пилот, стига автомобила му да е с двигател Хонда - това е ! Това моето явно дори НЕ Е никакво пристрастие към Формула 1 (защото ако НЯМАШЕ Хонда във Ф1, вероятно нямаше и да я следя въобще) а си е чиста проба фанатизъм граничещ по-скоро с идиотизъм към марката Хонда ;) По същия начин може да се каже - Мен какво ще ме грее ако някой с болид Хонда спечели, Аз какво получавам от това - ами НЕзнам, реално погледнато..... нищо (дори напротив, губил съм си времето и емоциите да ги гледам). Но някак си... доставя ми КЕФ и ме кара да се усмихвам като разбера че нещо което е произведено от марката Хонда, т.е. по някакъв начин и Аз съм свързан с тази фирма - е спечелило, кара ме да се гордея и кефя. Докато твоето се нарича Мания, Фанатизъм дори ;) Ти чувстваш този човек (за Михаел Шумахер говоря) едва ли НЕ като свой идол и гуру учител или както искаш го наричай. Просто си му ФЕН, това е ;) А също така, освен че си му фен, сам каза че си олекнал и с няколко литра бира, та и затова ;););) А като се позамисля... май и двамата ни тресе една и съща болест, само че за различни неща и на различни измерения (че Аз съм луд по НЕвъодушъвен предмет едва ли не, към една измислена фирма - марка, а Ти - към "идолопоклонничество" към дадена личност - човек демек). Иначе диагнозата е горе - долу една и съща... ;) Така че... май наистина много се отклонихме от темата като цяло, но - карай да върви ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Тази година май Мерцедес ще се борят за третото място :worthy: предните позиции мисля са ясни :drunk:но главния въпрос си остава: Дали БАР ще могат да се опълчат на Ферари?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Дали БАР ще могат да се опълчат на Ферари?

Би било прекрасно но времето ще покаже.Дано стане :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...