Guest Didko #1 Публикувано 13 Февруари, 2005 Ей хюмне, да си жив и здрав, прав и корав, див и щастлив и все така нежен и красив! МММАааааааааааааааааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #2 Отговорено 13 Февруари, 2005 (Редактирано) Жив и здрав батенце и всичко най-хубаво Лелеееее ма той ставал на 30 - баце да ми звьннеш веднага да пускаме молбата за пенсия че да не я изпуснеш Редактирано 13 Февруари, 2005 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #3 Отговорено 13 Февруари, 2005 Ч.Р.Д., Боги и още много "творчески успехи" с Хондето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #4 Отговорено 13 Февруари, 2005 да си жив и здрав комшу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #5 Отговорено 13 Февруари, 2005 Ч.Р.Д Жив и здрав и много корав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #6 Отговорено 13 Февруари, 2005 Ч.Р.Д Жив и здрав много радост щасие и любов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #7 Отговорено 13 Февруари, 2005 Ч.Р.Д колега да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #8 Отговорено 13 Февруари, 2005 Да си див и здрав хиено такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #9 Отговорено 13 Февруари, 2005 на първо място да си жив и здрав ;-) останалото се намира по магазините ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL #10 Отговорено 13 Февруари, 2005 ми хайде нека му е честит юбилея.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lusi #11 Отговорено 13 Февруари, 2005 Да си жив и здрав и много безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #12 Отговорено 13 Февруари, 2005 ЧРД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #13 Отговорено 13 Февруари, 2005 ЧРДтази вечер да има мноого и да няма честитоо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #14 Отговорено 13 Февруари, 2005 (Редактирано) Чрд Редактирано 13 Февруари, 2005 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest martyhonda #15 Отговорено 13 Февруари, 2005 Честито жив,здрав и ти и хоpата окло теб и ХОНДИ-те също! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #16 Отговорено 13 Февруари, 2005 Ч.Р.Д. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #17 Отговорено 13 Февруари, 2005 Ей Дивак , като се гонихме що си мълчиш че имаш рожден ден бе Айде жив и здрав , винаги толкова луд и нали знаеш TV RULZZZZ Ай приятно прекарване тая вечер П.П.Пусни едно SMS-че че ти загубих номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #18 Отговорено 13 Февруари, 2005 Жив и Здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #19 Отговорено 13 Февруари, 2005 ЧРД. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kicho #20 Отговорено 14 Февруари, 2005 I goliam da porasnesh ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #21 Отговорено 14 Февруари, 2005 малко на патерици но все пак жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #22 Отговорено 14 Февруари, 2005 Еее-е-е-е, Баце... 'па честит да ти е юбилея Хайде и от мен (на патерица) - ЖИВ, ЗДРАВ и ЖИЛАВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #23 Отговорено 14 Февруари, 2005 Хей Бат Боги, да си жив и здрав, прав и корав! Много творчески успехи и аз да пожелая на бойното поле HONDA! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #24 Отговорено 14 Февруари, 2005 с малко закъснение...ЧЕСТИТООООООООООО! Много късмет и (на)ЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #25 Отговорено 14 Февруари, 2005 е като не успях вчера мога ли да те натоваеря днес с много прегръдки и пожелания и усмивки - всичко най-красиво ти желая ЧРД! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #26 Отговорено 14 Февруари, 2005 (Редактирано) ЧРД!Жив, здрав, много Хонди и никви рендета Редактирано 14 Февруари, 2005 от Jackal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #27 Отговорено 15 Февруари, 2005 Момчета и Момичета, напарво ме разбихте пръшчето ми се схвана отгоре на скрола да чета, МЕРСИ ОЩЕ 1000 пати и от вашите уста в Божиите ушиМЕРСИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове