svetliovelichkov 0 #1 Публикувано 17 Февруари, 2008 (Редактирано) здравейте искам в наи скоро време да си купя хонда сивик и съм се спрял на този модел. с двигател 1.4 90 коня та въпроса ми е този модел с моно инжекция ли е или с пълна инжекция защото смятам след закупуването на автомобила да и монтирам газово устройство а не ми се дават много пари за газов инжекцион.и ако някой може да ми разясни специално за сивиците кои двигатели са пълна инжекция и кои моно инжекцион ще съм много благодарен. Предварително благодаря. как се качват снимки тук? Редактирано 17 Февруари, 2008 от svetliovelichkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
samux 1 #2 Отговорено 17 Февруари, 2008 (Редактирано) FULL INJECTIONЗа снимките отиваш в www.imageshack.us, даваш на уплоад, каваш снимката и копираш линка дет е за форуми... Редактирано 17 Февруари, 2008 от samux Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #3 Отговорено 17 Февруари, 2008 ми не е баш full... DPFI - Dual point fuel injection. Демек дюзите се оправляват на 2ки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest samux #4 Отговорено 17 Февруари, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове