Jump to content
Guest CryoGen

Aerton Sena + Honda Nsx

Recommended Posts

Guest CryoGen

точно преди 2 минути го гледах как мъчи една хонда този човек :hondarulez: ЛУД Е !!по ММ телевизия...някои ше ми помогне ли да го потърся това нещо в нета ?Honda NSX test pilot Aerton Sena

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

намерих го да се похваля :hondarulez: странното е, че докато търсех имаше в някои форуми постове от сорта на "who is this Ayrton Senna guy? He must be pretty pimp to be driving that well in dress shoes!!"ще го кача утре на два... три БГ сървъра да няма проблеми с ISP-тата :wub:20 МБ е ...П.П: намерил съм друго, в което прави пробно кръгче и се обяснява пред камерите за усещанията от колата ....продължадам да търся значи

Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

чакаме да видим това с най-голямо нетърпение.... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Не забравяй да дадеш и линкове :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

няма проблеми :hondarulez:само да намеря и това което търся де ....щото беше .... много добро :wub: а то това дето го намерих, са му първи впечатления от колата, и отначалото му беше много малко трудничко да я укротява :(луд е ! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Пробвай да търсиш с Y - Ayrton Senna

Ayrton Senna drives Honda NSX at Suzuka - намерих това в мулето, като се свали ще ви кажа дали е то, 20мб е - може да го кача в дата.бг че имам малко място там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ееееее, това го искам, давайте ленкове насам, ще го кача на ФТП-то от където всички ще могат да го дръпнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Аз го имам ;) Само че кажи къде да го кача (нямам достъп до FTP обаче, да знаеш) или как да ти го пратя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Magnum това е с белия NSX и там си прави само пробно кръгче ;)Stef това с червения NSX или с белия ?ако имаш mIRC влез във #vtec и ми го прати по DCC ...но мисля че това което гледах е част от DVD-то Tribute To Ayrton Sennaа него го намерих в дата.бг но ...там където трябваше да е теста с хондата (в special features) го няма...и сега се мъча с другите части от DVD-toоффтопик .. не знам къде в бг Peering-а може да се качи нещо без FTP ...

Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

браво ,момчета-шапка ви свалям ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

точно преди 2 минути го гледах как мъчи една хонда този човек ;) ЛУД Е !!по ММ телевизия...някои ше ми помогне ли да го потърся това нещо в нета ?Honda NSX test pilot Aerton Sena

и АЗ ГО ГЛЕДАХ ТОКУ 6ТО ПАК ГО ПОВТОРИХА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Dragi4 луд е нали ;)!!!

и за пореден път казвам, търся клипа с червения NSX

иначе благодаря на Victor за белия NSX... поне ми спести малко време ;)

many thnx

Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ко говори6 ,от кеф му се изпотиха ръцете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Странна работа. Винаги съм си мислел, че е по удобно да натискаш газта и спирачката с такъв / наклон на крака, а Сена го прави \ така ;) и на всичкото отгоре припомпва газта да държи колата в оборот да е готова за излизането от завоя ;) Абе имаше 1-2 завоя където (да цитирам Хакинен) "Мантинелите му бяха доста близо", но като цяло кара доста разумно тази нова за него и непозната кола ;) ...беше добър пилот!...колата е уникална ...вижте и ускорението в края на километража ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Името на Сена е гравирано със златни букви в историята на Формула1 и несамо в нея! Това е дин велик пилот и човек. А това, че е карал тази кола, може да е само чест за нас и марката ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Много добро филмче ;) Бог да го прости той беше един много добър пилот. ;)

Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Разчувствах се. Този човек има невероятно излъчване. Още един любопитен факт: който е чел книгата "Господин Хонда" знае кой е бил любимия пилот на Соичиро Хонда - да, Аертон Сена... :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

все пак да кажа, не съм се предал с търсенето на клипа с червения NSX, и се надявам скоро да го имам ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Нечовек е както обичам да казвам...Иначе километража се пълни така защото е до 180...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

180 ама мили :drunk:

км/ч са си :fun:

За Япония АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ автомобили, НЕзависимо от марка и модел са ограничени със закон до 180км/ч !!! Този NSX-R 1-а генерация (че има и по-нов NSX Type R :D ) е предлаган САМО за Япония, а и ясно си личи десно разположения волан :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

може не споря просто като се качвах в Сливенскя беше разграфен до 180мили

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Сливенският е Acura, доколкото си спомням.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

може не споря просто като се качвах в Сливенскя беше разграфен до 180мили

Сливенският все пак е Канадски модел, а за Канада и Сащ скоростомерите са разграфени както в МИЛИ, така и по метричната система (км/ч демек), с тази разлика че, за Сащ (специално за NSX-а говоря) МИЛИТЕ са по-големите числа, а км/ч са по-малки; докато при Канадските е обратното - км/ч са големите числа, мили/час са малките :fun: По-долу съм показал снимка на циферблатите на Сливенския NSX (т.е. Канадски модел).PS: за Европа NSX-а е обозначен САМО в км/ч, разграфен до 280 (всъщност, разграфен е до 300, но последната сифра която е изписана е 280, но след него има още две деления по 10км/ч :D ). Докато за Японския модел скоростомера е разграфен САМО до 180км/ч и самият автомобил е електронно ограничен до тази скорост. То и от клипа се вижда как на 4-а предавка вече е ударил в 180-а и НЯМА на къде повече да върви... :worthy: Ама какво да правиш, сурови закони имат Японците и това е (а може би и така и трябва да бъде :drunk: )

post-9-1108463865_thumb.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Намерих и червения NSX, в последните 5 минути, след 0:50:45Tribute_To_Ayrton_Senna_The_livestyle_of_Senna_in_Brasil_DivX_NEF2K.aviАко кажете как lossless мога да изрежа последните 5 минути, да го качим и него на сайта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ако кажете как lossless мога да изрежа последните 5 минути, да го качим и него на сайта.

VirtualDub => тук! :worthy: ...а с този линк дето си дал, мисля оглавяваш класацията за най-голям линкнат файл :fun::drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

аз се отказах от идеята да го линквам ... ам съм на гадния нет тази седмица, иначе да бях свършил работа за 20 минути баси ...Magnum благодаря човече казвай какво пиеш :drunk::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Ако кажете как lossless мога да изрежа последните 5 минути, да го качим и него на сайта.

VirtualDub => тук! :worthy: ...а с този линк дето си дал, мисля оглавяваш класацията за най-голям линкнат файл :D:fun:
Мда, вярно ... да бях помислил малко и аз :drunk:Ок пичове, ето гоAyrton Senna Red NSX.aviСега е "само" 43МБВярно оригиналния файл беше 1CD, 700MB, sorry че забравих да го напиша - но нали за това се занимавам изобщо да изрязвам само част от него.P.S. Опитах се да го компресирам в по-малък формат, махнах звука (че е повече от видеото), стана под 7МБ:Ayrton_Senna_Red_NSX_small.avi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest del_sol_fen

абе да питам, има ли го някаде за извън БГ ??мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

баси злето е бил тоя дето го е рипвал .... как може да му сложи blur motion , разказал му е играта, не виждам пистата !!!del sol fen извън БГ можеш да си купиш DVD-тата :lol: или в eMuleTribute for Ayrton Senna

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...