Guest Founder #1 Публикувано 12 Февруари, 2005 (Редактирано) Днес излизам аз пред блока и що да видя ;-) един ЖЪЛТ CRX си дремуца отпред и ха да погледна по отблизо ... но човека запали и отпраши с мръсна гас та ми беше чудно дали тва не е някой жител на форума ? за малко да забравя рег. номер беше EB 1175 А* Редактирано 12 Февруари, 2005 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #2 Отговорено 12 Февруари, 2005 Какъв е тоя CRX 4 генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #3 Отговорено 12 Февруари, 2005 ... един ЖЪЛТ CRX 4-та ген. ... Братле, струва ми се, че се припознал ... отиди на очен лекар най-добре, защото CRX 4-та генерация (все още ) - НЯМА ! ! ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #4 Отговорено 12 Февруари, 2005 опа ;-)в тая тема исках само за CRX-а да питам за сивика 4та генерация ще питам в друга тема простете за грешката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #5 Отговорено 14 Февруари, 2005 ами тоя CRX е от 2седмици в Ямбол но стопанина му е от Кабиле и до колкото знам за сега не е член на клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #6 Отговорено 14 Февруари, 2005 (Редактирано) benji , аха , мерси за информацията поздрави, ..::Ачо::.. Редактирано 14 Февруари, 2005 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове