faraon 0 #1 Публикувано 17 Февруари, 2008 Здравейте имам едно въпросче, но незнам дали тука е подходящото място да пусна темата.Ако все пак някой иска да помогне да пише.Имам Хонда Сивик 1.6i LS 96 г,че въпроса ми е какво значат тези символи LS. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dio 3 #2 Отговорено 19 Февруари, 2008 и мен ме интересува какво значат, някои да знае ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #3 Отговорено 19 Февруари, 2008 Това е код за двигателя и оборудването на колата - при вас (почти съм сигурен, че питате за англичанки - 5 вр хечбеци) означава 1,6л мотор без втек и мощност 113к.с. На същите коли се монтират и 1,6 SR които са 1,6 с втек система и са 126к.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
faraon 0 #4 Отговорено 20 Февруари, 2008 Това е код за двигателя и оборудването на колата - при вас (почти съм сигурен, че питате за англичанки - 5 вр хечбеци) означава 1,6л мотор без втек и мощност 113к.с. На същите коли се монтират и 1,6 SR които са 1,6 с втек система и са 126к.с.Точна за англичанките става въпрос.Благодаря за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #5 Отговорено 20 Февруари, 2008 Това е код за двигателя и оборудването на колата - при вас (почти съм сигурен, че питате за англичанки - 5 вр хечбеци) означава 1,6л мотор без втек и мощност 113к.с. На същите коли се монтират и 1,6 SR които са 1,6 с втек система и са 126к.с.колега тъй както си започнал , изброй и други означения който знаеш. сигурен съм че ще има хора, който ще го оценят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ASRacing 0 #6 Отговорено 20 Февруари, 2008 За какво да си затормозяваш излишно мозъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #7 Отговорено 21 Февруари, 2008 Ами да ги напляскаме набързо и накратко. Те са много, а и са си отделни за различните производства - японско, американско, английско ..Ще ги нахвърлям само в поредност от по-слаби, към по-силни. Японски за 5 ген: VEi, LSi, ESi, VTiUS за 5 ген CX, DX, LX, EX (по-късно при 6ген ВТИ-ката там е Si )и т.н. който има повече нерви да дообяснява! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове