Jump to content
KU4E_DUX

И аз да се похваля :)

Recommended Posts

Колеги миналата вечер докато си седях мирно и кротко на светофарчето на Борис 3-ти и сточна гара от двете ми страни минаха едно БМВ и едно Браво и се спряха пред мен на средата на крастовището и форсираха ;).Очевидно щеше да има дръпка. ;) В този момент седях и се чудих кво да правя и докато се усетя бях нареден до тях ;) Момчето от БМВ-то ме погледна умно и се засмя след изфорсирането от мен . Светна си светофара и тръгнахме (несъм свикнал да се дърпам и неможах да си оправя оборотите на които да тръгна и въртях на едно място . Първо тръгна бравото после бмв-то 3-мата бяхме на по полвин кола но след 2 -рия зъб хондето скокна на врата на баварията и нещеш ли то умря за 400 м а със бравото бяхме на равно но то се качи на горе към кичука .Момчето с бмв-то се побърка и ме караше да си правим още 2 старта към ОМВ И за зла участ на него другите 2-д рупки оставаше с по една кола назад отначало ;) Най_интересното че пича ми каза ,че БМВ е 3 -ка 2 литра - 147коня и ми умря на моита 1,4и 75 с турбо на 0,6 горе долу 100коня и НЕчИТАВ СЪЕДИНИТЕЛ . хахахаха просто нестига че гори като ламя ами и невърви ;)

Редактирано от KU4E_DUX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти така или иначе на Дино качи ли я? Защото само дросела като си сменил, не вярвам да си оставил ограничителната гарнитурка, така че още от там си на 90 магарета, освен това да не важи за фейслифтовата англичанка ... Че и с турбото отгоре ... , с 2 думи смятам, че си по-нагоре от 100 коня, но може би не чак 147 ... Както и да е, натупал си го - браво, само внимателно къде и как се дърпате! ;)Малък офф, мернах те вчера да бръмчиш към София, да не ходиш да донастройваш! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбирасе ,че гледам каде се дурпам няма да се навра в някоя тясна уличка ;) .За дросела тя моита нямаше такава гарнитура още като я взех и азде да неса 100 ми 110 коня на 0,6 колко да извадиш от 90 коня 20/30 % не повече а за дино несъм бил ако се видя с пари може :).Бях по работа малко :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...