Jump to content
Guest plex

Винетки...

Recommended Posts

Guest plex

Простете моето невежество но искам да попитам откаде се купуват винетки освен от пощата...Спешно е моля не искам разни коментари - бъзици "хаха тоя не знае откаде да си вземе винетка"Моля за един прост отговор!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

ДЗИ .. СБА :hondarulez:+ Бензиностанции ОМВ , Шел :wub:поздрави Ангел@Ямбол

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lusi

Сомо за информация, на OMV няма винетки за една седмица. Имат само за една година (54 лв.) Не знам как е на другите места, но май само в пощите има шанс да се продават и седмични.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

айде който има пълна информация да каже че темата е важна мисла

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ква пълна информация , отивате до някоя община и си копувате винетка,квато си искате :hondarulez: от бензиностанций вчера също имаха само годишни винетки :wub: най-ефтината е 4 лв за цяла седмица :( но си я лепвайте че глобата е 20 лв за купена но не залепена :huh: Колите които са инвалидни им се дава безплатна годишна винетка на инвалида и има срок до 28 Февруари за тях :huh: Тва е , ако някой се сеща още нещо , да казва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

За втори път :hondarulez: Във всяка поща можете да си закупите от всички видове винетки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

За втори път :hondarulez: Във всяка поща можете да си закупите от всички видове винетки.

откаде се купуват винетки освен от пощата

В hotmail u gmail няма винетки :wub:А аз в друга поща не стъпвам!Някакви 250 пудки били пуснали да продават винетки, ама аз една не съм срещал. Май ще е от бензиностанция...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Само за информация(понеже се движа предимно градско и мисля да не взимам винетка):За градско не е необходима винетка! Градско се води:1. София2. Околовръстното3. Банкя4. близките квартали - като Банкя и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...