Guest plex #1 Публикувано 11 Февруари, 2005 Простете моето невежество но искам да попитам откаде се купуват винетки освен от пощата...Спешно е моля не искам разни коментари - бъзици "хаха тоя не знае откаде да си вземе винетка"Моля за един прост отговор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #2 Отговорено 11 Февруари, 2005 От всяка поща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #3 Отговорено 11 Февруари, 2005 (Редактирано) ДЗИ .. СБА + Бензиностанции ОМВ , Шел поздрави Ангел@Ямбол Редактирано 11 Февруари, 2005 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plex #4 Отговорено 11 Февруари, 2005 10x Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lusi #5 Отговорено 11 Февруари, 2005 Сомо за информация, на OMV няма винетки за една седмица. Имат само за една година (54 лв.) Не знам как е на другите места, но май само в пощите има шанс да се продават и седмични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #6 Отговорено 11 Февруари, 2005 айде който има пълна информация да каже че темата е важна мисла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #7 Отговорено 12 Февруари, 2005 Ква пълна информация , отивате до някоя община и си копувате винетка,квато си искате от бензиностанций вчера също имаха само годишни винетки най-ефтината е 4 лв за цяла седмица но си я лепвайте че глобата е 20 лв за купена но не залепена Колите които са инвалидни им се дава безплатна годишна винетка на инвалида и има срок до 28 Февруари за тях Тва е , ако някой се сеща още нещо , да казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #8 Отговорено 12 Февруари, 2005 За втори път Във всяка поща можете да си закупите от всички видове винетки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #9 Отговорено 12 Февруари, 2005 За втори път Във всяка поща можете да си закупите от всички видове винетки. откаде се купуват винетки освен от пощатаВ hotmail u gmail няма винетки А аз в друга поща не стъпвам!Някакви 250 пудки били пуснали да продават винетки, ама аз една не съм срещал. Май ще е от бензиностанция... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #10 Отговорено 12 Февруари, 2005 Само за информация(понеже се движа предимно градско и мисля да не взимам винетка):За градско не е необходима винетка! Градско се води:1. София2. Околовръстното3. Банкя4. близките квартали - като Банкя и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове