Jump to content
Guest Stenliivanov

Каква Газова - Обикновенна или Газ.Инжекцион

Recommended Posts

Guest Stenliivanov

Здравейте,Въпреки, че има много хора, които обявяват за кощунство поставянето на газ на Хонда - аз ще попитам:Възнамерявам да си купя - Хонда Сивик 1.4 - 90 к.с. седан предполагам че ще е 1997,1998 година произведена(защото там са ми възможностите) и смятам че ако е вярно че софийско градско както видях тук някъде ще дава 9 на бензин - трябва да и сложа газ. Четох много и за двигателите и питах в сервизи дето слагат газ, но от никъде не можах да разбера обикновенна газова или газов инжекцион трябва да се сложи на тази кола. Всеки вика дай да я видя! Ми аз ако я взема вече няма да питам каква а ще кажа слагай но нали пусто все парите не стигат а видях че 400 600 лв си трябват при покупка на нов внос. Та предполагам че двигателя ще е D14A4 защото това е двигателя който е в този период слаган и е 90 к.с. поне така видях тук във форума и питам - Първо - Колко харчи средно софийско градско тоя двигател реално и Второ - Обикновенна газова или Газов инжекцион е подходящ?Всеки ще каже чети - 2 дни чета и ползвам търсачката не само тук.Моля за някаква информация и насоки.Ще съм благодарен за което!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Колега правилното решение за кола с инжекцион е газов инжекцион. Моята Д15-ка какво и да я правия под 10л/100км било то на газ, било то на бензин не мога да я сваля тук в София.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе не знам, 9 според мен е трудно постижим разход за София. Реално около 10 може да постигнеш ако галиш газта. Слагаш обикновенна газова и няма да имаш ядове но газовия инжекцион е по добре :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

9 трудно постижим разход за София дори на бензин! За такъв разход трябва много галене!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въроса не опира на тази кола каква газова да се сложи - обикновенна или газов инжекцион. Просто двете понатия са несъвместими. Все едно да се сравнява карбуратор с инжекцион двигател.Но в крайна сметка при обикновена газова в период от 4-5 години проблемите който създава по настройки и по съсипване на двигателя в отношение неправилни смеси са огромни. Така че принципно винаги препоръчвам газов инжекцион стига бюджета на клента да го позволи.За огледи и раздувки на темата GSM 08998 03330 и малко инфо по темата тука:http://www.ecarc.eu/gallery/index.php

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...