Guest benji_crx #1 Публикувано 11 Февруари, 2005 ако сте забравили или не сте знаели на 21.08.2005год.в съседна турция ще се проведе за първи път етап от F1 за това предлагам да сe направи по бързо национална среща и да се организираме за разходка до турция.разбира се за формулата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #2 Отговорено 11 Февруари, 2005 I'm in! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plex #3 Отговорено 11 Февруари, 2005 Имате ли беглата представа от финансова гледна точка каква сума горе долу ще излезе...май няма да се хареса на никой от тука освен ако някой няма голяяяма сума пари заделена за харчене...обмислете го добре...и проучете оферти ако смятате тва да го направите като хората.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #4 Отговорено 11 Февруари, 2005 Имате ли беглата представа от финансова гледна точка каква сума горе долу ще излезе...май няма да се хареса на никой от тука освен ако някой няма голяяяма сума пари заделена за харчене...обмислете го добре...и проучете оферти ако смятате тва да го направите като хората.. $80 е най-евтиният достъп до пистата, по зелените хълмчета. Туроператорите, разбира се, ще надуят цените - добре е да има хотел, иначе достъпа ще е труден, за 1 ден да се отиде и да се върнем, според мен ще е трудно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #5 Отговорено 11 Февруари, 2005 Benji в кой град 6те е знае6 ли???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #6 Отговорено 11 Февруари, 2005 Имате ли беглата представа от финансова гледна точка каква сума горе долу ще излезе...май няма да се хареса на никой от тука освен ако някой няма голяяяма сума пари заделена за харчене...обмислете го добре...и проучете оферти ако смятате тва да го направите като хората.. Не 4е има не6то об6то но за нова година офертите бяха по 100 и малко евро за по 4-5 дена с пътя.Така 4е няма да е не6то фрапира6то.Билета с автобус от Варна е около 20 евро до Истанбул в 1 посока.Според мен с тур- оператор 6те е по добре ако има но6тувка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #7 Отговорено 11 Февруари, 2005 Аз мисля че ако от сега се резервира и се плати ще излезне доста по-евтино?А иначе сам много ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martin #8 Отговорено 11 Февруари, 2005 (Редактирано) Ей тука повече подробности:http://www.msoistanbul.com/Има и цени на билетитеНай-сетне слънцето ще огрее и кучия г*з Редактирано 11 Февруари, 2005 от Martin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #9 Отговорено 12 Февруари, 2005 нищо не разбирам от тоя турки , а нещо линка за англииската верия на страницата не ми я отваря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest POL-POL #10 Отговорено 12 Февруари, 2005 (Редактирано) МНОГО ДОБРА ИДЕЯ-НЕ Е ЗА ПРЕНЕБРЕГВАНЕ! Редактирано 12 Февруари, 2005 от POL-POL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petrakiev #11 Отговорено 13 Февруари, 2005 Момчета, вече съм си взел билети цената е 75 евро до края на Февруари, иначе най-евтините са по 80, ако ги вземете сега ще минете с 5 евро по тънко, не че има значение де ама ако се съберте доста хора все пак ще спестите повече. Иначе ще се видим на формулата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martin #12 Отговорено 13 Февруари, 2005 Хайде не се стискай, а сподели от къде ги купи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petrakiev #13 Отговорено 14 Февруари, 2005 От Истанбул ми ги взе един приятел, той ги платил онлаин и му ги пратили по куриер ама каза че вече има разкрити каси на няколко места в Истанбул. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #14 Отговорено 14 Февруари, 2005 Билета не включва ли вход за трите дни- свободни тренировки; квалификация; състезание? Ако е така и хотел за три дни няма да е зле да си наемете от сега, защото тогава там ще е претъпкано, а и цените ще са . 160$ зелена карта за 1 седмица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #15 Отговорено 21 Февруари, 2005 Туристическата агенция, за която работя (движа им сайта), прави екскурзия за формулата, като могат да се купят и билети през тях. Ето офертата:http://www.apollobg.com/trips/formula1/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #16 Отговорено 21 Февруари, 2005 а няма ли някакъв вариант без обилколки на истанбул и т.н .а нещо като само извозване до турция +хотел и билети за Ф1 ?за да може да седне по ефтино и да се съберем по голяма агитка.смятам че,за група ще се прави отсъпка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #17 Отговорено 21 Февруари, 2005 Мдааа, офертата е хубава. Трябва само да си поръчаме Японски знамена някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #18 Отговорено 22 Февруари, 2005 Погледни тукаАгенциите не спят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #19 Отговорено 22 Февруари, 2005 т.е. да разбираме , че най-тънко може да се мине с 400лв / говоря за пътя , спането и билета / ???а ако може да ме светне някой долу-горе какви "джобни" ще ми трябват за там ?Благодаря предварително.br Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #20 Отговорено 22 Февруари, 2005 т.е. да разбираме , че най-тънко може да се мине с 400лв / говоря за пътя , спането и билета / ???а ако може да ме светне някой долу-горе какви "джобни" ще ми трябват за там ?Благодаря предварително.br Founder 100$ е нормално да похарчи6 е мой,няма да стои6 гладен и жаден е ако кара6 само на дюнери може и по тънко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #21 Отговорено 23 Февруари, 2005 http://store2.data.bg/albenatours/ето и тук излиза към 400 кинта...без джобни (говорим за 80 евро за билет - по ливадите, но трите дни - пълна програма) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #22 Отговорено 24 Февруари, 2005 благодаря за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #23 Отговорено 24 Февруари, 2005 Идеята, наистина е страхотна Но, не е зле да си дадем някакъв срок до, който всеки ще вземе решение и да си направим организация. Нямаме много време и затова, трябва да решаваме бързо. Май не е зле, ако модераторите нямат нищо против да качат темата във "Важни теми". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #24 Отговорено 24 Февруари, 2005 незнам формула, ама за WRC сам там юни началото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tdm #25 Отговорено 4 Април, 2005 ехооо през май пак в Турция ще има и кръг от WRC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #26 Отговорено 4 Април, 2005 ехооо през май пак в Турция ще има и кръг от WRC Има да.Също и в Гърция има и рали Акополис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #27 Отговорено 8 Април, 2005 Дайте да не разводняваме темата! За Формула1 трудно се организираме, вие ра WRC ми говорите!Няма ли някоя агенция да представи някаква оферта като за средно голяма групичка, дето НЕ ИСКАМЕ НИКАКВИ ДЖАМИИ И МОСТОВЕ да гледаме, а само и единствено Ф1, и то от ливадата, тъничко, в някое евтино и скромно мотелче да може да си пийнем биричките между тренировките и да заредим батериите. Това предложение за 400 лв може ли малко повече информация за него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #28 Отговорено 9 Април, 2005 (Редактирано) Дайте да не разводняваме темата! За Формула1 трудно се организираме, вие ра WRC ми говорите!Няма ли някоя агенция да представи някаква оферта като за средно голяма групичка, дето НЕ ИСКАМЕ НИКАКВИ ДЖАМИИ И МОСТОВЕ да гледаме, а само и единствено Ф1, и то от ливадата, тъничко, в някое евтино и скромно мотелче да може да си пийнем биричките между тренировките и да заредим батериите. Това предложение за 400 лв може ли малко повече информация за него?Аз мога да ви дам оферта до два дена, но трябва да знам точния брой на хората. По принцип офертите са само за ходенето до там. За билетите трябва да се знае кои от хората в групата, какви билети искат и тогава се прави поръчка. Ако имате интерес се наемам да помагам Времето намалява Редактирано 9 Април, 2005 от Стефо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #29 Отговорено 11 Април, 2005 Аз мога да ви дам оферта до два дена, но трябва да знам точния брой на хората. По принцип офертите са само за ходенето до там. За билетите трябва да се знае кои от хората в групата, какви билети искат и тогава се прави поръчка. Ако имате интерес се наемам да помагам Времето намалява Как само за ходенето? А хотел?А за билетите за формулата трудно можем да се организираме така, те по принцип агенциите се заемат и с тези неща. Иначе някой от нас трябва да отиде и да купи. Или по интернет да плати, ама трябва кредитна карта ...Иначе интерес има. Може да пуснем една анкета кой ще идва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #30 Отговорено 12 Април, 2005 Нещо не се разбрахме Под ходенето имам предвид и хотела, разбира се + извозването до пистата. А за билетите: и те се през агенцията, но трябва да се знае точно кой, какви билети иска, от 80/120/200 и т.н. евро. Не се притеснявай, няма да си мръднеш задника за нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #31 Отговорено 12 Април, 2005 За мен на полянката за 3-те дена - май беше към 80 Евро ... и стек студена Еффесс Пилснер Прибавяме 2 нощувки в някакъв хотел и транспортните разходи. Само това ме интересува!Horse, давай оферта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #32 Отговорено 12 Април, 2005 Нещо не се разбрахме Под ходенето имам предвид и хотела, разбира се + извозването до пистата. А за билетите: и те се през агенцията, но трябва да се знае точно кой, какви билети иска, от 80/120/200 и т.н. евро. Не се притеснявай, няма да си мръднеш задника за нищо Стефо ти си пич! Ей тъй най обичам Дай някаква ГРУБА ПРИБЛИЗИТЕЛНА оферта, да можем да пуснем анкета с нещо маааалко по-ясно, да знае човек да си направи сметката може ли да участва или не.Примерно питай за група от 10 души каква оферта ще могат да ни предложат. Пускаме анкетата, и ако станем примерно 100, сигурно и намаление ще ни дадат.И предполагам повечето сме за поляната, 80 евро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #33 Отговорено 12 Април, 2005 80 EUR + 150 lv. ot Varna Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #34 Отговорено 12 Април, 2005 Утре, най-късно, в други ден сутринта ще имате оферта за 10 човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове