joexx 3 #1 Публикувано 16 Февруари, 2008 Здравейте, моля за помощ колега който има такава Хонда и има свободни 15-20 мин. . Искам да си направя макет на кората на багажника(да взема размерите) , тъй като моята количка няма и трудно се намира(обаждах се на няколко места, но нямат). В района на "Опълченска и Сливница" съм, но където и да се намирате(в София) , ще дойда ! "Ако някой има малко свободно време" В Неделя(утре) _ 17.02И още едно питане имам, понеже не съм си взел колата още , нямам представа дали ще звучат говорителите "Добре" ако се сложат на оригиналните места (отстрани до задната кората) или ако ги сложа на кората( която още не съм направил) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest activity #2 Отговорено 16 Февруари, 2008 аз съм от Иван Вазов мога да ти покажа на мойта , ама това може да стане или понеделник привечер или вторник пак привечер , че съм на работа през деня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hangman_real 0 #3 Отговорено 16 Февруари, 2008 за кората не се двуоми ами я направи. ако говориш за хеч аз преди бях с такава кола и огигиналната кора е 2-3 мм и елипсите ми свириха по зле и от точката на село :П много ме беше яд. проседурата е ясна поне новата да е 1 см натериала ти си реши. ефекта е поразителен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
samux 1 #4 Отговорено 17 Февруари, 2008 ако искаш днес цял ден съм в къщи, просто драсни ако ти се идва и ще се разберем...Живея точно на петте кюшета... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #5 Отговорено 17 Февруари, 2008 Принципно и аз мога да ти свърша работа ако искаш да вземаш размери . А мога и да ти дам телефон на човек дето ще ти направи кора /така както си трябва/ по самата кола . Реално не са ти нужни размерите на старата . Ако имаш интерес драсни едно лично . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joexx #6 Отговорено 17 Февруари, 2008 Благодаря на колегите за помоща ,(печени сте )Темата може да се затваря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове