Jump to content
joexx

Търся помощ от колега

Recommended Posts

Здравейте, моля за помощ колега който има такава Хонда и има свободни 15-20 мин. . Искам да си направя макет на кората на багажника(да взема размерите) , тъй като моята количка няма и трудно се намира(обаждах се на няколко места, но нямат). В района на "Опълченска и Сливница" съм, но където и да се намирате(в София) , ще дойда ! "Ако някой има малко свободно време" В Неделя(утре) _ 17.02И още едно питане имам, понеже не съм си взел колата още , нямам представа дали ще звучат говорителите "Добре" ако се сложат на оригиналните места (отстрани до задната кората) или ако ги сложа на кората( която още не съм направил) ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest activity

аз съм от Иван Вазов мога да ти покажа на мойта , ама това може да стане или понеделник привечер или вторник пак привечер , че съм на работа през деня :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за кората не се двуоми ами я направи. ако говориш за хеч аз преди бях с такава кола и огигиналната кора е 2-3 мм и елипсите ми свириха по зле и от точката на село :П много ме беше яд. проседурата е ясна поне новата да е 1 см натериала ти си реши. ефекта е поразителен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако искаш днес цял ден съм в къщи, просто драсни ако ти се идва и ще се разберем...Живея точно на петте кюшета...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно и аз мога да ти свърша работа ако искаш да вземаш размери . А мога и да ти дам телефон на човек дето ще ти направи кора /така както си трябва/ по самата кола . Реално не са ти нужни размерите на старата . Ако имаш интерес драсни едно лично .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joexx

Благодаря на колегите за помоща ,(печени сте :sick1: )Темата може да се затваря :puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...