hangman_real 0 #41 Отговорено 26 Февруари, 2008 мисля че постижението на колегата е напълно нормално. първата ми хонда бече 6-та ген 1.4 и с газов инжекцион на отиване към бургаз с 3-ма души и багаж до горе направи 190, на връщане 2-ма души и багаш това е мои коментар и тука става дума за кола сток и на ГАЗ не съм привърженик на газта но ..... всеки според чергата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #42 Отговорено 26 Февруари, 2008 Това за джантите няма никакво значение (175/70 R13 --- 195/50 R15) никаква разлика в скоростомера Да и това че пишеш глупости няма никакво значение точно за тия два размера е прав Колега, внимателно съм прочел, колегата пише, че дава газ (натиска педала за газта), а не че е карал на ГАЗ. Даже в заглавието пише, че ги е вдигнал на бензин. Както и да е прав си ! - не знам как стана това , но всеки път съм го прочитал грешно явно значи и само с лек наклон и попътен вятър може да стане ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #43 Отговорено 26 Февруари, 2008 Civic 5г. хечбек 92 коня 1.4 В-тек , на връщане от морето 2ма човека в колата и багаж близо до Пловдив си дигна 210 км/ч (на бенз.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #44 Отговорено 26 Февруари, 2008 Civic 5г. хечбек 92 коня 1.4 В-тек .....Я пак си виж двигателя, че това 1.4 в-тек на 5ген. нещо ме съмнява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #45 Отговорено 26 Февруари, 2008 онзи ден се посдърпах с един гоуф и направи моят седан д15б2 180 на газ ама свърши правата със 13-ки е в момента ама можеше още да дигне - баси крана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #46 Отговорено 26 Февруари, 2008 Civic 5г. хечбек 92 коня 1.4 В-тек , на връщане от морето 2ма човека в колата и багаж близо до Пловдив си дигна 210 км/ч (на бенз.)Ох да 1.5 е просто сега видях че съм натиснал 4 вместо 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mr.Stefanov #47 Отговорено 6 Март, 2008 Аз на метан си развивам 150 без ядове - Д15 VTEC,но с сивика не е твърде комфортно над 120......май ми е време за ACORD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове