hans 1 #1 Публикувано 15 Февруари, 2008 здрасти, отскоро карам акорд 1,8. колата е уникална, но не мога да се справя със следния казус: колата е 95г. и би трябвало да е с мотор F18A3. в талона обаче е F18B2, но киловатите са като на F18A3. на блока пише F18B2, но главата е от F18A3. каква според вас е истината? имам лек теч от семеринга на разпределителния вал, дали е проблем?бихте ли ми казали цена за ремъци и ролки и съответно добра марка, липсват ми и някои дреболии - лайсна на предното стъкло - случайно да знаете морга, в която да има акорди?май станаха много въпросите, но съм новобранец предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hans 1 #2 Отговорено 16 Февруари, 2008 бавно но сигурно пьтувам кьм трета страница....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #3 Отговорено 17 Февруари, 2008 Здрасти колега, ако пуснеш темата в технически ще има повече отговори , а за части ако си от София то може да погледнеш в магазина на КСД на бул. Г.М.Димитров успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове