modjo 10 #1 Публикувано 15 Февруари, 2008 Здравейте колеги, тъй като имам намерение да ходя на Формулата в Турция, имам два въпроса:1. Може ли на място да се купят билети или задължително трябва да е чрез интернет2. Организират ли се палаткови лагери или нещо подобно в близост до пистата (чух, че имало такива до други писти от календара) или някъква идея за нощувкаБлагодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #2 Отговорено 15 Февруари, 2008 Ами аз бях на последното състезание там,по време на състезанието имаше доста свободни места,което значи че е можело и там да си вземеш билет,освен ако не искаш топ места които се разпродават бързо.За палатки? моя съвет е по добре- си плати хотела защото там е една гола нива и ще изпукаш от жега , много е горещоа ако вали ще е кал около пистата ) Аз лично не знам дали тази писта ще е дълго в шампионата.не от гледна точка на пистата ,ами на посещаемоста и рекламата естествено успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #3 Отговорено 15 Февруари, 2008 Билети можеш диретно от касите на входа на пистата да си вземеш. Повечето хора, които са там имат билети и затова на самите гишета не стават опашки. А относно палатките - самата писта построена в голямата пустош. Така, че място има бол. Но моят съвет е да си намерите някъде свястно място за спане. Има няколко селца вблизост до пистата, а отделно като ходихме през 2006г. се строяха много селища от затворен тип, които вече трябва да са готови. По-актулна информация ще дадат Hronos&Didko Аз тази година мисля да не пропускам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest modjo #4 Отговорено 15 Февруари, 2008 благодарско, а едно последно питане билетите по-скъпи ли са когато се вземат на мястоp.s. чувал съм, че е голям купон и не искам да го пропускам кака че по-натам ще пуснем тема за да се съберем повече хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове