Jump to content
modjo

Формула 1 в Турция

Recommended Posts

Здравейте колеги, тъй като имам намерение да ходя на Формулата в Турция, имам два въпроса:1. Може ли на място да се купят билети или задължително трябва да е чрез интернет2. Организират ли се палаткови лагери или нещо подобно в близост до пистата (чух, че имало такива до други писти от календара) или някъква идея за нощувкаБлагодаря!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз бях на последното състезание там,по време на състезанието имаше доста свободни места,което значи че е можело и там да си вземеш билет,освен ако не искаш топ места които се разпродават бързо.За палатки? моя съвет е по добре- си плати хотела защото там е една гола нива и ще изпукаш от жега , много е горещоа ако вали ще е кал около пистата ;)) Аз лично не знам дали тази писта ще е дълго в шампионата.не от гледна точка на пистата ,ами на посещаемоста и рекламата естествено ;)успех ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Билети можеш диретно от касите на входа на пистата да си вземеш. Повечето хора, които са там имат билети и затова на самите гишета не стават опашки. А относно палатките - самата писта построена в голямата пустош. Така, че място има бол. Но моят съвет е да си намерите някъде свястно място за спане. Има няколко селца вблизост до пистата, а отделно като ходихме през 2006г. се строяха много селища от затворен тип, които вече трябва да са готови. По-актулна информация ще дадат Hronos&Didko ;) Аз тази година мисля да не пропускам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest modjo

благодарско, а едно последно питане билетите по-скъпи ли са когато се вземат на мястоp.s. чувал съм, че е голям купон и не искам да го пропускам кака че по-натам ще пуснем тема за да се съберем повече хора ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...