vektor 0 #1 Публикувано 14 Февруари, 2008 Смених разни работи и сместа ми обедня.Къде мога да отида да погледнат колата-понастроят?В Пловдив? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest igra4a #2 Отговорено 14 Февруари, 2008 Castrol до механотехникума в кичука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vektor #3 Отговорено 15 Февруари, 2008 Бях там днес,казаха ми че трябва да се смени програмата на компа.Някой правил ли си е колата там?Доволни ли сте? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #4 Отговорено 16 Февруари, 2008 Брех,никой ли незнае??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maks #5 Отговорено 18 Февруари, 2008 Какво точно промени, че обедня? Да знам и аз какво да правя и какво не, и всъщност какво ме чака.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #6 Отговорено 18 Февруари, 2008 Сместа обедня от спортния филтър.Поне така си мисля.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #7 Отговорено 6 Март, 2008 би трябвало компа да поеме корекцията. Иначе 70% от колите трябва да им се сменят таблиците... нещо друго е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #8 Отговорено 6 Март, 2008 Няма от какво да е,въздуха и идва много просто.......Явно комп-а,не смогва...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #9 Отговорено 6 Март, 2008 (Редактирано) Първо бях сложил спортен КН директно на стандартния въздуховод и на всяко спиране оборотите падаха малко и веднага пак се възстановяваха - все едно включваш фарове. После сложих цял интейк - тръба + филтър и нещата се оправиха. И то точно за модела, важно е.Едва ли е проблем за компа смяната на въздушен филтър. Редактирано 6 Март, 2008 от nuddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #10 Отговорено 6 Март, 2008 Ми добре,де от какво да е?Всичко друго е наред,не може да е от изпускателната с-ма...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове