Jump to content
Guest Rebel

Предно стъкло за "Англичанка"

Recommended Posts

Guest Rebel

От зверските студове тези дни ми се напука предното стъкло, въпреки че стои в гараж :) . Не става вече за възстановяване или лепене - плаче за ново :) Английски CIVIC '95г, 5 врати (6ген. хечбег)! Някой има ли идея от къде да купя или поръчам?!?Предварително БЛАГОДАРЯ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Кобра имат и мисля че цената беше около 140лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Кобра имат и мисля че цената беше около 140лв.

Кобра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

От зверските студове тези дни ми се напука предното стъкло, въпреки че стои в гараж :)

Стига бе, пич! Как стана тая работа?! :) Моята приспа на -34 отвън... леле ужас! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Rebel - Ти все още с оригиналното стъкло ли караш, което си беше спукано на няколко места по принцип ?! :) Ако е така - това обяснява всичко, така че Дидко да НЕ се чудо много.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Стига бе, пич! Как стана тая работа?! :) Моята приспа на -34 отвън... леле ужас! :)

Да - имаше две пукнатини, но бяха "затворени", пък тези изникнаха ей така - от нищото... и растат м....та им :) P.S. БЛАГОДАРЯ на колегите REDPOWER и Martinez - в "Кобра" наистина имат: зелени като оригиналните. :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

преди 1 месец смених на мойта(сащата е) в кобра ми взеха 155 кинта и дори ги бях викнал на место при мен да може да преседи колата до другиа ден без да се кара че в този студ малко трудно съхне силикона

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

ми се напука предното стъкло, въпреки че стои в гараж :) .

Абсолютно, ама абсолютно същото се случи и със Сивика т.е. с английски Сивик '97г. Тая лигла е гаражна откак сме я взели и пак успя да се пропука :ph34r: . Добре, че има каско, а и сега ще търся стъкло с оригинална зелена ивица отгоре :D . Някакви препоръки за марка стъкло :) ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...