kicko 6 #1 Публикувано 13 Февруари, 2008 Опитвайки се да се докопам до крушката на фара, местейки казанчето за течността на сервоусилвателя на волана, се счупи пластмасовата тръбичка по която се връща течност в казанчето и поизтече от течността до нивото на дупката Интересува ме, ако запаля двигателя и се опитам да карам, и останалата по системата течност изтече от маркуча, това ще доведе ли до повреда или просто няма да имам серво ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 14 Февруари, 2008 ми освен че ще ти е тежък волана,не е хубаво да си оставяш помпата без масло.опитай се да обезмаслиш и да го залепиш или си смени казанчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #3 Отговорено 14 Февруари, 2008 Опитвайки се да се докопам до крушката на фара, местейки казанчето за течността на сервоусилвателя на волана, се счупи пластмасовата тръбичка по която се връща течност в казанчето и поизтече от течността до нивото на дупката Интересува ме, ако запаля двигателя и се опитам да карам, и останалата по системата течност изтече от маркуча, това ще доведе ли до повреда или просто няма да имам серво ?ОООооооо добре дошал в отбора аз напраих сащата глупост и при мен се шчупи варианта е да си купиш ново кадето аз не можах да намеря в Бургас или да го залепиш както направих аз ама го почисти много добре иначе ништо няма да фане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #4 Отговорено 14 Февруари, 2008 Ново в Бултрако - 256 лв. Засега ще се лепи. Не съм имал намерение да карам така дълго - въпроса ми беше дали мога да се дотътря до сервиз или в краен случай до Пловдив, ама явно не е добра идея. Казаха ми, че ще прецакам помпата и рейката и ще съжалявам много повече после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest batemisho #5 Отговорено 14 Февруари, 2008 Същото се случи и с мен - при смяна на крушката на фара явно е местено казанчето и течността е изтекла. Това обаче го разбрах доста по-късно, единствено ме смущаваше първо странна миризма, а после и металически звук, който ме увериха, че си бил нормален заради студа !?!??! И си я карах така доста време - около 50 км сигурно, без дори да усетя трудности във волана. Само звука на пилене на метал при запалването. За щастие нямаше щети - наляха хидравлична течност в казанчето и засега нищо й няма. Друго нередно не съм забелязал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #6 Отговорено 15 Февруари, 2008 махни си ремъка на хидравликата и няма проблеми да караш.само не оставяй помпата да се върти без масло.аз мойта рейка я карах 5000км без да има масло и хидравлика(без ремъка и помпата съответно) и издържа.няма проблеми да издържи малко каране,само махни ремъка или го срежи,пък после ще купиш нов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedrum 0 #7 Отговорено 15 Февруари, 2008 И аз подкрепям мнението на prelude,махаш ремъка и нямаш грижи,само трябва да затапиш маркучите с течността,не се оставя системата суха.Волана ти става тежък,но иначе няма проблеми.А за казанчето,наистина това му е цената в Бултрако,и аз се принудих да преправям с казанче от Шатъл и стана перфектно-просто му смених мястото,че е по голямо.Става с всяко казанче,което има три отвора(двата за циркулацията и един отточен),поне при мен беше така.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #8 Отговорено 15 Февруари, 2008 Мерси за съветите, днес ми залепиха един метален щуцер, монтирах казанчето и благополучно си дойдох до Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове