Jump to content
kicko

Спукано казанче на хидравликата

Recommended Posts

Опитвайки се да се докопам до крушката на фара, местейки казанчето за течността на сервоусилвателя на волана, се счупи пластмасовата тръбичка по която се връща течност в казанчето и поизтече от течността до нивото на дупката :P Интересува ме, ако запаля двигателя и се опитам да карам, и останалата по системата течност изтече от маркуча, това ще доведе ли до повреда или просто няма да имам серво ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми освен че ще ти е тежък волана,не е хубаво да си оставяш помпата без масло.опитай се да обезмаслиш и да го залепиш или си смени казанчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитвайки се да се докопам до крушката на фара, местейки казанчето за течността на сервоусилвателя на волана, се счупи пластмасовата тръбичка по която се връща течност в казанчето и поизтече от течността до нивото на дупката ;) Интересува ме, ако запаля двигателя и се опитам да карам, и останалата по системата течност изтече от маркуча, това ще доведе ли до повреда или просто няма да имам серво ?

ОООооооо добре дошал в отбора аз напраих сащата глупост и при мен се шчупи варианта е да си купиш ново кадето аз не можах да намеря в Бургас или да го залепиш както направих аз ама го почисти много добре иначе ништо няма да фане

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ново в Бултрако - 256 лв. :punk: Засега ще се лепи. Не съм имал намерение да карам така дълго - въпроса ми беше дали мога да се дотътря до сервиз или в краен случай до Пловдив, ама явно не е добра идея. Казаха ми, че ще прецакам помпата и рейката и ще съжалявам много повече после.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest batemisho

Същото се случи и с мен - при смяна на крушката на фара явно е местено казанчето и течността е изтекла. Това обаче го разбрах доста по-късно, единствено ме смущаваше първо странна миризма, а после и металически звук, който ме увериха, че си бил нормален заради студа !?!??! И си я карах така доста време - около 50 км сигурно, без дори да усетя трудности във волана. Само звука на пилене на метал при запалването. За щастие нямаше щети - наляха хидравлична течност в казанчето и засега нищо й няма. Друго нередно не съм забелязал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

махни си ремъка на хидравликата и няма проблеми да караш.само не оставяй помпата да се върти без масло.аз мойта рейка я карах 5000км без да има масло и хидравлика(без ремъка и помпата съответно) и издържа.няма проблеми да издържи малко каране,само махни ремъка или го срежи,пък после ще купиш нов.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз подкрепям мнението на prelude,махаш ремъка и нямаш грижи,само трябва да затапиш маркучите с течността,не се оставя системата суха.Волана ти става тежък,но иначе няма проблеми.А за казанчето,наистина това му е цената в Бултрако,и аз се принудих да преправям с казанче от Шатъл и стана перфектно-просто му смених мястото,че е по голямо.Става с всяко казанче,което има три отвора(двата за циркулацията и един отточен),поне при мен беше така.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за съветите, днес ми залепиха един метален щуцер, монтирах казанчето и благополучно си дойдох до Пловдив.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...