Jump to content
Guest martyhonda

Книгата за Honda?

Recommended Posts

Guest martyhonda

Има ли някой инфо къде може да се намери КНИГАТА за HONDA???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Аз знам няколко човека във форума, които я имат. Имам една молба към тях - ако са по-свободни, защо не я сканират и не я направят на един PDF, след което сигурен съм Виктор няма да има нищо против да я качи за публично достояние на сървъра :blink: ...и аз много искам да я прочета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest razbiv

Аз доста търсих книга за хонда,но в краина сметка открих единствено книгата "японски автомобили" кадето не се казва нищо конкретно за хонда.няма да е зле книгата за която говорите да може да се види от всички. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Аз я имам и до 4-5 дни очаквам да ми пристигне мултифункционално устроиство със Скенер в него.На "Xerox" е,и ще видя как е с качеството на сканиране.Нямам нищо против да я сканирам ако се чете добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Ше ти бъдем ИЗКЛЮЧИТЕЛНО благодарни !!!:) :) :) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Е сигурно.Който не я е чел от клуба,трябва да я прочете поне веднъж.Да взема да направя ксерокс копия.Аз електронни книги не обичам да чета.Друго си е да се опънеш на един фотьойл и да си я държиш в ръка.Ще направя нещо по въпроса "Вервайте ми" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Аз я имам и до 4-5 дни очаквам да ми пристигне мултифункционално устроиство със Скенер в него.На "Xerox" е,и ще видя как е с качеството на сканиране.Нямам нищо против да я сканирам ако се чете добре.

ей как ще изкараш една почерпка от мен поне :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

и аз ше почерпя .. наистина е правилно всеки от този форум да я е прочел тая книжка. Та това е "библията" на клуба все пак...

Редактирано от BRENDEL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demonaz

Ще черпя и аз. Много ми се иска да я видя. Като гледам бая почепки се събират някой ще трябва да помага после при повръщането. :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

след толкова почерпки... направо не му завиждам то този, който ще качи книжката.. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ами я аз я имам ама в момента е в колегата "d15b2" та ако искате говорете с него той сега мисля че е в София.Утре ще попитам в представителството във Варна да ли нямат още някоя бройка от тази библия и утре ще дам отговор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...