stanislav_stz 8 #1 Публикувано 12 Февруари, 2008 Здравейте! Искам от любопитство да попитам, планира ли се довършването на останалите опции на сайта скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #2 Отговорено 13 Март, 2008 Да наистина,,,,кога?п.с.сигурно модераторите имат баиа работа,ама и това им е работа,май!all good! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 14 Март, 2008 Ми модераторите не им е тва работата... Аз лично не мисля че скоро ще стане... Член съм на клуба от доста време и все си е било така... Просто хората са доста заети а никой не им плаща да го вършат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #4 Отговорено 14 Март, 2008 Може да не е правилна , ама това е моята гледна точка.МАРКАТА: Ами ако някой от Вас успее да прилъже Бултрако да спонсорират малко форума, може и да има нещо за марката. Сега да им правим безплатна реклама ли?И после като отидете за части ревете от цени и си ги поръчвате от USA, което е доста разбираемо...ЗА КЛУБА: Ами когато има клуб, членски внос и т.н ще пише и за него...ФОРУМ - Той си работи - развива ссе с главоломна скорост ...VIN ИНФО - БАЧКА си перфектно..ВРЪЗКИ: Ами кви връзки...., дайте рекламодатели и ще има връзки.....П.С. Модераторите не са web разработчици, не разбират от тези неща, пък и не им е работа.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyOne 0 #5 Отговорено 13 Октомври, 2008 Съгласен съм с manniakk-а, едвали ще е скоро, но и така сайта се развива доста добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 15 Октомври, 2008 И аз това питам - До кога ?!? Пак ще помоля да не ни намесвате, защото сайта е съвсем отделен от форума, а и във форума правата ни са крайно ограничени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове