Jump to content
Guest Martinez

Как се обезвъздушава охладителна система

Recommended Posts

Guest Martinez

Пичове, Тъй като явно имам въздушен балон в охл. система искам да знам как се обезвъздушава и дали ще мога да го направя сам. Моля ако някой го е правил да ме посъветва.Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venom_ALIEN

Пич, обезвъздушил ли си всичко като хората? Аз съм също с Д13б2 и повярвай ми поне охладителната система на тази кола я разучих "от до" по неволя Значи палиш колата, чакаш да загрее до нормален режим на работа и си пускаш парното на макс. горещо. Отпред на двигателя има само една пробка, която я отваряш малко и чакаш да тръгне само вода. Ако отново нямаш парно по-добре спри до тук Неща, а и съм сигурен, че немога да ти опрпавя колата от тук, ама иди до Омбре бе .Мисла си 4е това може да ти помогне доста само пробката трябва да намери6 ина4е пи4а го е обеснил много правилно за6тото балона мойе да ти е в системата на парното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Освен пробката на радиатора отдолу, трябва да имаш и една под делкото незнам дали е така при теб :P долей си антифриза пусни си парното до дупка и щом си напълнил радиатора пусни да потече малко през пробката на двигатела и после си долей изгубеното. Така би трябвало поне това аз знам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Само внимавай при развиването на пробката и затягането и, че мойта се скъса...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Ще пробвам първо с тази на радиатора.Тази сутрин пак не искаше да отлепи въобще. За разлика от това, вчера вечрта бръмчах къде ли не и всичко беше ОК :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...