Jump to content
Guest Mind_Control

0-100 Сивик

Recommended Posts

Guest Mind_Control

Момчета, някой да има представа за колко сек прави от 0 до 100 км/ч Сивик 5 генерация с двигател 1.5 90 коня??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

По каталог 9.7 сек , но ако не си съвестен към джигателя може и над 10 сек ( говоря ти за хечбек , които са по-леки ) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dechko

Момчета, някой да има представа за колко сек прави от 0 до 100 км/ч Сивик 5 генерация с двигател 1.5 90 коня??

auto.catalog.ru

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest camaro

ми брато моята ги прави за 9.4 сек.ако я надупиш много ! но там някаде 9-10 сек. ок !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest camaro

слу4аино да знаете дали има катализатор сивик от 93г. хечбек ??? мн. ми трябва кажете !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Имат да ;) ако не са ти го махнали де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Имат да ;) ако не са ти го махнали де

hihihihihi ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

МОЯТА EG8, ЗА 12сек от 0 до 100км/ч. - грубо измерено Мн мудна до 3000 об/мин ;) После се "поотпушва" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

МОЯТА EG8, ЗА 12сек от 0 до 100км/ч. - грубо измерено Мн мудна до 3000 об/мин :lol: После се "поотпушва" :dry:

и моята е така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest camaro

Некои да знае колко му е топспиида на сивик 1.5 90 коня,хечбек ??? ае ! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

На седана му дават по каталог 180 км/ч. По километраж..........от много одавна съм казал, че на този уред АЗ не вярвам :lol: Иначе по километража на таблото ти, ще ги подминеш с 10 или 20 км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Има един уникат CRX Del Sol с д15б2-ка двигател и знам за него че е вдигнал 210 км/ч , което си мисля че е лимита , но след това му превъртя ремъка :lol: , нищо лошо не стана , но просто спря да се движи.Така че , вдигни един път 200 и стига толкова :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Те май делсоловите са по 100 коня или греша?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Те май делсоловите са по 100 коня или греша?

В случая не става въпрос за двигател на Дел Сол , просто е сложен двигател от някой сивик д15б2 -ка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest camaro

Mersi ama mn.mn. ne razbrah...nqkoi znae li kolko mu e MAX na civica ??? 1.5/90HP

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest camaro

Хора да ви питам пак нештичко....да знаете каква е бензиновата помпа на Сивика ??? демек потопена ли е или не ?? щото знам че ако е потопена свърши ли бензина свършва и помпата,а на мене не ми се ще да ми умира толкова рано помпичката ! :rolleyes: та....помогнете...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

Camaro, потопена е, да. Има по назад вьв форума ка4ен линк "Manual cervise Civic'92-95". Намери го и го Изтегли, там ще на нау4иш по4ти вси4ко за модела си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Хора да ви питам пак нештичко....да знаете каква е бензиновата помпа на Сивика ??? демек потопена ли е или не ?? щото знам че ако е потопена свърши ли бензина свършва и помпата,а на мене не ми се ще да ми умира толкова рано помпичката ! :hondarulez: та....помогнете...

Зна4и зареждай навреме :thumbs1: и 6те те надживее

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

МОЯТА EG8, ЗА 12сек от 0 до 100км/ч. - грубо измерено Мн мудна до 3000 об/мин  :hondarulez: После се "поотпушва"  :thumbs1:

и моята е така.
Значи тва си е нещо нормално а ??? Щото аз преди седмица си взех "кибик" и когато е към 1800 или 2400 оборота, като дам газ и все едно че натискам леко спирачката, яко забива и след малко "чудене" се отпушва и тогава вече става страшно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest camaro

Мерси братлета :hondarulez:;) ае за сега чао ви :thumbs1::bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

когато е към 1800 или 2400 оборота, като дам газ и все едно че натискам леко спирачката, яко забива и след малко "чудене" се отпушва и тогава вече става страшно.

Това ми е познато......... :hondarulez: Мойта беше така преди да сложа регулатор на налягането на горивото. Сега поема и от 1500 оборота. Това значително повиши динамиката на автомобила във всеки един режим. Явно проблемът на този модел е в регулатора. Който вероятно след много време и годинки му се разхлабва пружината и почва да дава прекалено богата смес.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

На CIVIC 5ген. 1300сс 75hp му сложиха оборотомер и на място прави 9000rpm а в движение "одрямва" на 7100-7200rpm. Вдигали сме с него 170km/h с 4 човека в него.

Редактирано от GReddy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...