Jump to content
hondarules

Амортесьори на Vti

Recommended Posts

Амортесьори на VTIЕдин въпрос имам. Малко се направихме на майстори и сега имам нужда от заден ляв амортесьор за 96 Civic VTI. Искам да знам дали са едни и същи с обикновен Civic. Аз ще си сложа пружините от VTI но само за амортесьора ме интересува. Ah i kolko struva edin takav izpolzvan ili nov? Niakoi da prodava?Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondarules

Това Да или Не е? Не мисля да има толкова разлика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има разлика, по-корави са те и пружините, като и колата е по-ниска.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре тогава. Които продава да си каже. Ще пусна тема и в Купува / Продава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я и някой друг да потвърди че не стават от обикновен Цивиц че на нета май пише друго.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ами аз имам и ти пратих ли4но,но ти така и не отговори.Чисто нови за ВТИ Kyb-Kayaba Excel-G 160 лв двата0878 428755

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз имам и ти пратих ли4но,но ти така и не отговори.Чисто нови за ВТИ Kyb-Kayaba Excel-G 160 лв двата0878 428755

Аз искам да са си е оригинален ако може. Аз ако исках щях да сменя чта заедно. Така че някои ако има ОРИГИНАЛЕН ляв заден амортесьор да каже. И моля ви се нека някои които разбира да потвърди дали стават от обикновена 1.4 Civic или Acura Integra 96-00Но мерси все пак:huh:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз искам да са си е оригинален ако може. Аз ако исках щях да сменя чта заедно. Така че някои ако има ОРИГИНАЛЕН ляв заден амортесьор да каже. И моля ви се нека някои които разбира да потвърди дали стават от обикновена 1.4 Civic или Acura Integra 96-00Но мерси все пак:)))
Чувал съм, че Kayaba били ползвани за първоначално вграждане от Хонда. Иначе аз и сега ако сменям амортисьори, бих си взел КОНИ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...