Jump to content
Tekkonkinkreet

Проблеми с алармата

Recommended Posts

Колеги помагайте. :Dпреди малко тръгвам да заключвам колата и вместо обичайния звук, се появява някакво измъчено пиукане - едвам щтракнаха вратите. След няколко секунди почна и някакво леко виене от към кутията на алармата при двигателя. Опитах се да отключа но нямаше никаква реакция, чак след минута успя. Помислих че акумолатора е зле, но всичко си е наред - качих се и запалих двигателя от раз, всичко свети, няма и индикация на таблото че е паднал. Излизам, пак заключвам с дистанционното и от 3тия път успя, доста се помъчи и от там вече никаква реакция - освен това леко виене от време на време. Какъв може да е проблема?Май най-добре ще е да отида при някой алармаджия да я погледне - но нямам идея къде. Ще съм благодарен ако дадете някакви читави сервизи, които работят и в неделя по-възможност. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest toto_spa

Мисля че това става от хлабава маса на сирената имах го този проблем преди 3-4г и тогава се оказа точно това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joexx

Подкрепям колегата toto_spa , имах същия проблем и аз много се чудих какво става, , след като отворих капака видях , че самата сирена на алармата седи надолу а трябваше да е хоризонтална, където е завинтена с болчета за ламарината , на същото място са и жичките които дават маса (предполагам), след като натегнах(понеже беше хлабаво ) всичко се оправи , така, че най -вероятно е това , успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tekkonkinkreet

Вчера отивам до колата, цъкам дистанционното и се отключи без проблем. Изглежда в събота като съм я заключвал и отключвал доста на често не е давала хубава връзка някъде и е запекла - доста странно. Все пак отидох да я погледнат, но не намериха проблем по кабелите. Поизправих и сирената, надявам се да не го дава тоя проблем вече.Мерси за отговорите. :)Ако случайно ви се налага да отидете на преглед/поставяне на всякакви електроники, от аларми до аудио, препоръчвам ето този сервиз - http://www.sky-security.hit.bg/Доста приятно и единственото което веднага ме спаси в неделя. :)

Редактирано от Tekkonkinkreet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev

Определено ми звучи на хлабава връзка. Може и да не е маса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...