Jump to content
Guest bonsata

Tенекиджия, Боядисване

Recommended Posts

Guest bonsata

Колеги,Кажете някой - добър майстор за прагове, кърпене и боядисване, че Шатълчето почна да поизгнива. Ако имате идея и колко горе долу ще струва, че да съм подготвен психически :PБлагодарско

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ако си навит мога да говоря с моите майстори и да ги питам свободни ли са и ако искаш ще дойдеш до Пловдив и ще ти кажат колко ще ти излезне и да си прецениш , гарантирам за качеството :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Извинявайте, че се намесвам :blink: Тino, а твойте майстори занимават ли се с оптичен тунинг?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
:) Ами по принцип не , но като ми откраднаха за пореден път емблемата отзад и като ме блъснаха след това ги накарах да ми запушат дупките ( с метал ) , ако това се счита за тунинг :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

накарах да ми запушат дупките ( с метал ) , ако това се счита за тунинг :):);)

Счита се, счита се ;)

Да караш БЕЗ емблеми е тунинговане на автомобила първа степен :):D Подобряваш аеродинамиката, хората НЕзнаят че караш Хонда, Опел или подобен простосмъртен автомобил, ами си мислят че е някоя расова спортна бегачка.... :)

PS: слагането на светещи пръскалки (наричани за по-благозвучино "цицки" :) ) е втората фаза в тунинга :) :

Публикувано изображение

...а ако пък се пуснат и да светят - ставаш пич по вършачките и почваш да къртиш мивки отвсякъде :) Преминаваш успешно към ТРЕТАТА фаза на изпростя.... опааа - тунинговане на модела :D

Сори за гнусният :), ама НЕможах да се сдържа просто :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

накарах да ми запушат дупките ( с метал ) , ако това се счита за тунинг  :D  :punk:  ;)

Счита се, счита се ;) Да караш БЕЗ емблеми е тунинговане на автомобила първа степен :P;) Подобряваш аеродинамиката, хората НЕзнаят че караш Хонда, Опел или подобен простосмъртен автомобил, ами си мислят че е някоя расова спортна бегачка.... :D
Колега и аз карам без емблеми, имаше една тема за кражбите по автомобилите и там се бях изказал цветущо по случая :punk: Аз също си загладих капака и свикнах така да ми изглежда колата. Ами като сме цървулска държава така е. Човека не си е запълнил дупките, за да прави тунинг, а и той от немай-къде, за да не му осъкътят отново колата.Мойта след махането на емблемите беше зверски надрана от някаква отверка или друг подобен инструмент :D Абе нямам думи.......сега ще си карам така, няма да имам емблема, ама няма да ми жулат и колата, за да ги откраднат отново :blink: Сори, че се намесвам, ама и мен ме дразни тази ситуация и ме закачи шегата за тунинга и емблемите. Просто мисълта ми е, че това е мярка която се взима, защото ти е писнало от кретени и трябва да решиш някакси ситуацията или да осакатиш някой ден някой, като го набараш до автомобила си с отверка и да ти изчегартва емблемата от капака! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gpoyt

На моят Акорд също е избила ръжда на 'веждите'. В сервиза на Хонда в Горубляне ми предложиха един интересен вариант - да сменя целите задни панели! :) Което е неприемливо. Другият вариант е, да се изреже ламарината до здраво място и да се завари нова, но за това трябва добър тенекеджия. След това има къде да я боядисам. Намерих свестни момчета в София, срещу хотел Хемус, които сравнително евтино ще я китосат и боядисат, но не могат да оправят ръждата, защото трябва да се изрязва и заварява, а те не се занимават с топлинна обработка.

Та въпроса ми е - знае ли някой свестен тенекеджия в София, при който бих могъл да си оправя колата?

Ще съм ви благодарен ако ми помогнете!

p.s. Започвам да си мисля, че добрите тенекеджии са измиращ вид, включен в Червената книга :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Мога само да цитирам бай Омбре с крилатия израз "не мога да препоръчам никой тенекиджия, щото не пропускат да се осерат всичките"... И аз в момента съм в издирване на читав тенекиджия да поправи свинщините на един предишен. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demonaz

Както някой от вас знаят аз имах проблем с веждите и задния капак. Е, вече няма. Намерих много кадърен бояджия. Всичко е като ново. Боята е нацелена едно към едно, не си личи грам, че е имало проблеми. РАботи и сравнително евтино. За трите елемента с изкърпването и боядисване ми взе 300 кинта, като на други места ми искаха по 200 кинта на елемент. РАботи с бои и лакове Lesonal. За справка може да погледнете www.lesonal.de. Ако някой се интересува ще му пратя ЛС да не е реклама.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

пусни контакти тук. Доста хора ще им е нужно.... ако не днес, то по-натам. Нека си седи информацията достъпна за всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

И аз искам!Наистина пусни адреса, че и мен ме чака подобно изпълнение...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Както някой от вас знаят аз имах проблем с веждите и задния капак. Е, вече няма. Намерих много кадърен бояджия. Всичко е като ново. Боята е нацелена едно към едно, не си личи грам, че е имало проблеми. РАботи и сравнително евтино. За трите елемента с изкърпването и боядисване ми взе 300 кинта, като на други места ми искаха по 200 кинта на елемент. РАботи с бои и лакове Lesonal. За справка може да погледнете www.lesonal.de. Ако някой се интересува ще му пратя ЛС да не е реклама.

Я дай да ти вида колата.Ако не намера косур начи тоя е некъф няма такъв маняк!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
Отговорено (Редактирано)

Я дай да ти вида колата.Ако не намера косур начи тоя е некъф няма такъв маняк!
Ти и бояджия ли стана :whistle::whistle: Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ми май ще се принудя и тенекиджия да стана...Не съм видел 1 боядисвана кола или детаел който да ми хареса как е направен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

Последният ми удар го оправяха в един сервиз в Орландовци и сам много доволен. За боя вземат 100 лв на детайл и си имат собствена камера и боята става много добра имах преливка на калника която стана перфектна. Като допълнение щв каза че сам работил 5 години като графичен дизайнер и на цветовете и боя съм много капризен.За тенекетата също са добри виждал съм правена вектра там 2 години по късно беше без коментар.Единстевения проблем е че сервиза е на майната си и както някой по горе беше казал - всички са много добри докато не се осерат :cool:.Ако се интересувате ще дам и координати.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...