Jump to content
Guest japan

Kakvo Shte Kazete Civic 6-ta Genracia 1.5

Recommended Posts

Guest japan

kakvo shte kazete kato obshto za kolata na 165 000 96 godina...kakvo da se ovhakva kato problemcheta po dvigatelia i okachvaneto ...nai veche po okachvaneto kakvo se troshi na 20-30 000 km kolkoto minavam za 2 godini...?i ako znaete kolko struvat chastite...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

На 10 000км: Смяна на масло, маслен филтър и въздушен (с тия консумативи компромис не бива). На 20 000км смяна на горивен филтър.На 30 000 реглаж на клапани.Свещи не знам кога се сменят, но само NGK японски точния модел за тая кола!Ремък на 50 000км.Може нещо да съм пропуснал. Хубаво е един-два пъти годишно да ти преглеждат предницата. Все пак сме в Булгаристан.Окачването направено 1 път трява да изкара около 100 000км преди нещо дребно да сдаде багажа. Казвам го от личен опит със Сивик 6-та генерация!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

Mersi za infoto tova i az go znam.Za okachvaneto na 100 000 kakvo troshi primerno sharniri, noshachi ,amortisiori, stabilizirashi shtangi vse nehsta ot toia sort me interesuvat.znam che mnogo zavisi i ot maniera na shofirane no az imam pretenciite bez da se vmaniacavam da si pazia mnogo kolite.. :-))Na dobre prochutia OMBRE da spodeli opita si.:-)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Моята е вече над 140000 и скоро смених 2 шарнира и един накрайник - това е всичко :o другото са консумативи :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...