Maks 0 #1 Публикувано 8 Февруари, 2008 Колеги трябва да сменям спирачните дискове защото са кривички, моля насочете ме към нещо качествено с което ниама да имам проблеми...10x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #2 Отговорено 8 Февруари, 2008 НИПОН комлект с накладки към 220 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dantes #3 Отговорено 8 Февруари, 2008 За моята си взех на Ashika и не съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondajapan #4 Отговорено 8 Февруари, 2008 според мен,колега не е 4ак толкова от зна4ение(не е фатално)какви са дисковете,а по важно е накладките да са хубави!6те се обоснова!зна4и на shuttle-а сложихме някакви дискове(италиански)"METELLI"-СТРУВАХА 70 ЛВ. КОМПЛЕКТА(НЕ СА НИ6ТО ОСОБЕННО-обикновенни винтилирани)накладки "sumimoto"!колата си спира перфектно!имат навартяни ве4е,около 5000км.!това си е моя гледна то4ка!избора си е твои!надявам се да сам бил поне малко полезен!поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове